![]() |
|
SILENCERLI,ELEKTRİKLİ,KUMANDALI EKSOZLAR HK. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Mart 2014 Saat 01:25 |
||
Arkadaşlar herkese merhabalar. Kafama takılan birkac soru var. Kullanan ve bilgi sahibi olan dostlardan yardım rica ediyorum.
1- Bu silencerli eksoz silenceri takıliyken araçta hiç eksoz yokmuş gibi mi ses çıkarır yoksa eskiye göre yine de daha fazla mi olur ses ? 2- Elektrikli eksoz dedikleri bi tesisatın ucuna bağlı anahtar ile mi açılip kapanıyor ? Ve yine kapalı iken hiç mi ses çıkarmıyor ? 3- Silencerli kumandalı ya da elektrikli eksoz ile (düz boru vs. Herhangi bir ek olmadan sadece son susturucu) geçer mi ? Şimdiden herkese teşekkürler :) Düzenleyen kursat3006 - 23 Mart 2014 Saat 01:27 |
|||
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|||
![]() |
|||
scorpion_enis ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mart 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpion_enis
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
bende slencer var kapagını kapadıgında sesi tamamen kesiyor son susturucu iptal normal olarak. orta susturucu var. gayet memnunum istediğimde takıyorum istediğimde kapıyorum. elektrikli sorun cıkartıyor diyolar ama kullanan arkadaslar daha iyi yorum yapıcaktır elbet.
|
|||
307cc
Araç Linkim: http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=33886&PN=1&title=bebegimin-guncel-resimleri-cc |
|||
![]() |
|||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Son susturucuda olur ama genelde ortaya takarlar ıçerden buton yapılması daha kullanışlı bence butona basıyorsun abart egzos, butonu kapatıyorsun orjınal sesı mekanızma normal susturucu gıbı yanlız bır tarafı delınmış başka boru kaynaklanmış ondada çay tabağı kadar bır kapak var ust kısımdada elektronık kısım elektronik kısım devreye gırınce kapağı açıyor ve ses yapmaya başlıyor kapatınca orjınal sesıne donuyor buton veya uzaktan kumanda şeklınde montaj tipleri mevcut ama bence aracınızı sevıyorsanız hıç heves etmeyın.Öncesındede arkadaşım 300 kusur ceza yedı ve aracı men edıldı.Başka bı arkadaşımında plakasına 148 TL yazmışlar mahalle sakınlerının şikayetlerı uzerıne sorgusuz yınede karar sızın.
Düzenleyen samet206 - 23 Mart 2014 Saat 01:52 |
|||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|||
![]() |
|||
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
||
Peki muayene hakkında bilginiz var mı ? |
|||
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
||
Öncelikle teşekkürler. Bu durumda şöyle bişi düşündüm yanlissam düzeltin. Elektronik devrede bu tesput edilir ama silencerde silenceri takiliyken kimse bişi diyemez ? Peki muayenede nasıl olur acaba |
|||
|||
![]() |
|||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
||
Rica ederim bu duruma göre değişiyor ama şöyle bısey var kapaklılarda kapak takılı değilse polis görürsünüz durup sesı kesemezsınız .Elektrıklıde anında sesı kesıyor henuz sıkıntı gormedık ama dediğim gibi baya ses yapıyor elektrıklıler bırde 4e1 vardı arkadaşımda ayaklarımız tıtrıyordu ama sıkıntı yanı .muaynede geçer dıyenler var geçemeyenler var ben kendı aracımda kullanmıyorum tanıdıklarım da var onlar uzerınden konusuyorum o yuzden muayneye bişey diyemıcem .Tek tavsıyem heves edıp takanların çoğu söktürüyor dert olduğu ıçın karar sızın .bu arada elektronıklere gore arza bakımından kapaklılar daha avantajlı. ancak kapak kapalı olsada abart tıp olduğu ıçın sıkıntı çıkartıyorlar çevrilirseniz.
Düzenleyen samet206 - 23 Mart 2014 Saat 01:52 |
|||
|||
![]() |
|||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
||
muayneden gecemezsiniz bahsettikleriniz ile. muaynede aracın orjinal egzozu boruları orta susturucu son susturucu katı herseyi orjinal bir sekilde takılı olmalıdır. eksik olursa agır kusurdan kalır aracınız. denemeye bile luzum yok, cok net kalır. muayne bittikten sonra bu islere girisin derim. slencer ya da kumanda amacınız polisten kacmaksa bikere slincerı gecin zaten, polisi gorunce saga cekip parcayı takmaya vakit kalmaz. kumandalı da pahalı bir sistem ucuzları da (500tl civarı) var ama degmez.orjinali dunyada tek marka varex (1500tl) ama degmez o paraya. bu arada baska forumda okudum bir cocuk ekiple inatlasmıs egzoz var yok var yok polis kumandalı sistemi cozunce sahtekarlıktan dava fln diyorlardı. sıkıntılı isler. en guzeli koyun guzel bir filtre bence filtre sesi kadar tok ve hos bir ses yok.
|
|||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|||
![]() |
|||
scorpion_enis ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mart 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpion_enis
||
muayene istasyonunda tanıdık yoksa kesin geçemezsin bunlarla :) bende arada kapıyorum sadece hava filtresinin sesini dinliyorum bazen acıyorum canım nasıl isterse oyle kullanıyorum. kapaklılar cok para degil(60-100 tl arası tahmini suan) muayene zamanıda 20 tl ye sokturup orjinali taktırırsın istersen problem olmaz pek. ama polis olayı sıkıntı tabi acıkken yakalanırsan trafikten men edilme durumu var.
|
|||
307cc
Araç Linkim: http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=33886&PN=1&title=bebegimin-guncel-resimleri-cc |
|||
![]() |
|||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
||
enis iyi cesarat ha sizlerdeki, tebrik ediyorum ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Yok ya okadar değil.Yakalanıyorsun cezayı yiyosun bır guzel ondan sonra men ediliyorsun bır hafta suren oluyor cezayı ödeyip orjınal sıstemı taktırıp emnıyete gıdıyorsun ve hemen o anda trafıkten men kalkıyor ılk yakalanmadan sonra sokturmeden tekrar yakalanırsan kayıtlarda çıkıyor ve ozaman bağlıyorlar .Ama bunların hepsi dert hiç bulaşmaya gerek yok bence trafık polislerini kandırmayada gerek yok zaten zor .Yasaklanmış bır ışlemse kullanmcıaksın bu kadar basıt kullanıyorsan her turlu muameleye katlanıcaksın demektır sonrasında dert yanmaya gerek yok :) hava fıltresıde ses vermıyor kalıtelı bır urun kullanmak lazım ve doğru montaj oda dıp gaz yapılsın kı yuksek devırlere çıkılsın anca farkını gosterıyor az çok.en iyisi orjınal susturucu ve sessizlik herkese tavsıye ederım :) |
|||
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
||
Teşekkürler arkadaşlar bilgiler için :) 1 ay için de muayeneye gircem. O zaman zarfında sizler sayesinde gerekli bilgiyi edirim :) Simota mantar fitre var ancak motor 1.4 olduğundan ses yok denecek kadar az malesef:)
Bi de polisten çok hatundan tirsiyorum :D eksoz sesine biraz gıcık da kendisi :) |
|||
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpion_enis
||
:) gece yola cıktıgım zaman genelde kapalı gezıyorum bende paket olmuyalım diye gündüz falan acıyorum istediğimde :) bir polat alemdar olamasakta cesaretliyizdir :)))
|
|||
307cc
|||
![]() |
|||
TaZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2013 Konum: İstanbulAvcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 137 |
||
Bende Hem hava filtresi hem silincerli var muayeneden kapak takılıyken gece biliyorsun gecemezsin diyenler hic denedilermi acaba ? ben denedim ve hic bi sorun yaşamadan gecdim kapak takılıyken muayeneden yarın bitane daha arac gecircez muayeneden silincerli gecdigi zaman yine yazarım :)
|
|||
![]() |
|||
candanxyz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mart 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 392 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı candanxyz
||
Orta susturucu iptal edilip oraya kumandalı takarsan hem ses patlak egsoz gibi çıkar.hemde arabanın ortasından çıkar:) ses alayım derken rezil bir durum çıkıyor ortaya.
Bunun en iyisi son susturucu kumandalı,komple krom paslanmaz , ses( varex ). Şu an slencırlı var bende.1 ay sonra varex style:)
Düzenleyen candanxyz - 24 Mart 2014 Saat 09:29 |
|||
''Bay Z''
|
|||
![]() |
|||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
||
BENDE HEM OTTO VAR HEMDE WAREX VAR ... BEN WAREX KATALİZÖRÜN YERİNE ORTAYA TAKTIRDIM ARTIK POLİSLERDE UYANDI KUMANDALI OLAYINA ...ORTADA WAREX SONDA DA ORJİNAL EGZOZU TAKTIM .. EGZOZ AÇTIM MI ORTALIK YIKILIYOR AMA KAPATTIM MI SES SEDA ÇIKMIYOR... |
|||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|||
![]() |
|||
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
||
benim aracımda katalizator yok agır kusuru bırakın hafif kusur bile yazmadılar ? gayette güzel geçirdiler abart eksoz olupta geçen arabada çok gördüm açıkcası
|
|||
i
![]() |
|||
![]() |
|||
||
gectim diyen arkadaslar istisnadır kendileri, lutfen arkadasları yanlıs yonlendirmiyelim. abrth egzoz muayneden gecmez ister susturucusu ustunde olsun ister olmasın.. siz gecmis olabilirsiniz ya da gecerken yanınızda baska bir araba o sekilde gecmis olabilir fakat bu bir istisnadır. herkes gecer diye bir dunya yok.
|
|||
|
|||
![]() |
|||
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
||
ben herkes geçer demedim ama herkes kalıyorda demedim :) ordaki adamın psikolojisine baglısınız arkadaslar bunu bilir bunu söylerim basıma geldigii için biliyorum
|
|||
i
![]() |
|||
![]() |
|||
||
aynen bende demek istedim ki, muaynede gecermi diye soran arkadaslar yanılmıs olmasın, normal sartlarda yasak oldugu icin standart paket halinde yani orjinal parcalarla gitsin :)) ha macera arayan slincerla da gidebilir tabi lafım yok :)) |
|||
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |