Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - SILENCERLI,ELEKTRİKLİ,KUMANDALI EKSOZLAR HK.
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

SILENCERLI,ELEKTRİKLİ,KUMANDALI EKSOZLAR HK.

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kursat3006 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kursat3006 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: SILENCERLI,ELEKTRİKLİ,KUMANDALI EKSOZLAR HK.
    Gönderim Zamanı: 23 Mart 2014 Saat 01:25
Arkadaşlar herkese merhabalar. Kafama takılan birkac soru var. Kullanan ve bilgi sahibi olan dostlardan yardım rica ediyorum.

1- Bu silencerli eksoz silenceri takıliyken araçta hiç eksoz yokmuş gibi mi ses çıkarır yoksa eskiye göre yine de daha fazla mi olur ses ?

2- Elektrikli eksoz dedikleri bi tesisatın ucuna bağlı anahtar ile mi açılip kapanıyor ? Ve yine kapalı iken hiç mi ses çıkarmıyor ?

3- Silencerli kumandalı ya da elektrikli eksoz ile (düz boru vs. Herhangi bir ek olmadan sadece son susturucu) geçer mi ?

Şimdiden herkese teşekkürler :)

Düzenleyen kursat3006 - 23 Mart 2014 Saat 01:27
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR !
ARAÇ LİNKİ ;
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91
Yukarı Dön
scorpion_enis Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı scorpion_enis Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mart 2014 Saat 01:33
bende slencer var kapagını kapadıgında sesi tamamen kesiyor son susturucu iptal normal olarak. orta susturucu var. gayet memnunum istediğimde takıyorum istediğimde kapıyorum. elektrikli sorun cıkartıyor diyolar ama kullanan arkadaslar daha iyi yorum yapıcaktır elbet.
307cc
Araç Linkim: http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=33886&PN=1&title=bebegimin-guncel-resimleri-cc
Yukarı Dön
samet206 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (1) Teşekkür(1)   Alıntı samet206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mart 2014 Saat 01:35
Son susturucuda olur ama genelde ortaya takarlar ıçerden buton yapılması daha kullanışlı bence butona basıyorsun abart egzos, butonu kapatıyorsun orjınal sesı mekanızma normal susturucu gıbı yanlız bır tarafı delınmış başka boru kaynaklanmış ondada çay tabağı kadar bır kapak var ust kısımdada elektronık kısım elektronik kısım devreye gırınce kapağı açıyor ve ses yapmaya başlıyor kapatınca orjınal sesıne donuyor buton veya uzaktan kumanda şeklınde montaj tipleri mevcut ama  bence aracınızı sevıyorsanız hıç heves etmeyın.Öncesındede arkadaşım 300 kusur ceza yedı ve aracı men edıldı.Başka bı arkadaşımında plakasına 148 TL yazmışlar mahalle sakınlerının şikayetlerı uzerıne sorgusuz yınede karar sızın.

Düzenleyen samet206 - 23 Mart 2014 Saat 01:52
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı...
Yukarı Dön
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kursat3006 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mart 2014 Saat 01:36
Orjinalini yazan: scorpion_enis scorpion_enis Yazdı:

bende slencer var kapagını kapadıgında sesi tamamen kesiyor son susturucu iptal normal olarak. orta susturucu var. gayet memnunum istediğimde takıyorum istediğimde kapıyorum. elektrikli sorun cıkartıyor diyolar ama kullanan arkadaslar daha iyi yorum yapıcaktır elbet.

Peki muayene hakkında bilginiz var mı ?
ARABADA "EMEK" VAR !
ARAÇ LİNKİ ;
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91
Yukarı Dön
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kursat3006 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mart 2014 Saat 01:42
Orjinalini yazan: samet206 samet206 Yazdı:

Son susturucuda olur ama genelde ortaya takarlar ıçerden buton yapılması daha kullanışlı bence butona basıyorsun abart egzos, butonu kapatıyorsun orjınal sesı mekanızma normal susturucu gıbı yanlız bır tarafı delınmış başka boru kaynaklanmış ondada çay tabağı kadar bır kapak var ust kısımdada elektronık kısım elektronik kısım devreye gırınce kapağı açıyor ve ses yapmaya başlıyor kapatınca orjınal sesıne donuyor buton veya uzaktan kumanda şeklınde montaj tipleri mevcut ama daha bugun bu muhabbetten polis çevırıyordu duramadık arkadaşımla dert olmaya başladı yarın söktürcez bence aracınızı sevıyorsanız hıç heves etmeyın işi biliyorlar artık kanmıyorlar.Öncesındede arkadaşım 300 kusur ceza yedı ve aracı men edıldı.Başka bı arkadaşımında plakasına 148 TL yazmışlar mahalle sakınlerının şikayetlerı uzerıne sorgusuz yınede karar sızın.

Öncelikle teşekkürler. Bu durumda şöyle bişi düşündüm yanlissam düzeltin. Elektronik devrede bu tesput edilir ama silencerde silenceri takiliyken kimse bişi diyemez ? Peki muayenede nasıl olur acaba
ARABADA "EMEK" VAR !
ARAÇ LİNKİ ;
Yukarı Dön
samet206 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı samet206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mart 2014 Saat 01:49
Rica ederim bu duruma göre değişiyor ama şöyle bısey var kapaklılarda kapak takılı değilse polis görürsünüz durup sesı kesemezsınız .Elektrıklıde anında sesı kesıyor henuz sıkıntı gormedık ama dediğim gibi baya ses yapıyor elektrıklıler bırde 4e1 vardı arkadaşımda ayaklarımız tıtrıyordu ama sıkıntı yanı .muaynede geçer dıyenler var geçemeyenler var ben kendı aracımda kullanmıyorum tanıdıklarım da var onlar uzerınden konusuyorum o yuzden muayneye bişey diyemıcem .Tek tavsıyem heves edıp takanların çoğu söktürüyor dert olduğu ıçın karar sızın .bu arada elektronıklere gore arza bakımından kapaklılar daha avantajlı. ancak kapak kapalı olsada abart tıp olduğu ıçın sıkıntı çıkartıyorlar çevrilirseniz.

Düzenleyen samet206 - 23 Mart 2014 Saat 01:52
Yukarı Dön
herry Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı herry Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mart 2014 Saat 01:56
muayneden gecemezsiniz bahsettikleriniz ile. muaynede aracın orjinal egzozu boruları orta susturucu son susturucu katı herseyi orjinal bir sekilde takılı olmalıdır. eksik olursa agır kusurdan kalır aracınız. denemeye bile luzum yok, cok net kalır. muayne bittikten sonra bu islere girisin derim. slencer ya da kumanda amacınız polisten kacmaksa bikere slincerı gecin zaten, polisi gorunce saga cekip parcayı takmaya vakit kalmaz. kumandalı da pahalı bir sistem ucuzları da (500tl civarı) var ama degmez.orjinali dunyada tek marka varex (1500tl) ama degmez o paraya. bu arada baska forumda okudum bir cocuk ekiple inatlasmıs egzoz var yok var yok polis kumandalı sistemi cozunce sahtekarlıktan dava fln diyorlardı. sıkıntılı isler. en guzeli koyun guzel bir filtre bence filtre sesi kadar tok ve hos bir ses yok.
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı scorpion_enis Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mart 2014 Saat 02:03
muayene istasyonunda tanıdık yoksa kesin geçemezsin bunlarla :) bende arada kapıyorum sadece hava filtresinin sesini dinliyorum bazen acıyorum canım nasıl isterse oyle kullanıyorum. kapaklılar cok para degil(60-100 tl arası tahmini suan) muayene zamanıda 20 tl ye sokturup orjinali taktırırsın istersen problem olmaz pek. ama polis olayı sıkıntı tabi acıkken yakalanırsan trafikten men edilme durumu var. 
307cc
Araç Linkim: http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=33886&PN=1&title=bebegimin-guncel-resimleri-cc
Yukarı Dön
herry Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı herry Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mart 2014 Saat 02:07

muayene istasyonunda tanıdık yoksa kesin geçemezsin bunlarla :) bende arada kapıyorum sadece hava filtresinin sesini dinliyorum bazen acıyorum canım nasıl isterse oyle kullanıyorum. kapaklılar cok para degil(60-100 tl arası tahmini suan) muayene zamanıda 20 tl ye sokturup orjinali taktırırsın istersen problem olmaz pek. ama polis olayı sıkıntı tabi acıkken yakalanırsan trafikten men edilme durumu var. 

enis iyi cesarat ha sizlerdeki, tebrik ediyorum Big smile yani ceza fln ödeyip gecebilsek ben de takardım seninkinden fakat baglıyorlar iste direk af yok çoğunda, sonra bi ton iş, sokturup muayneye fln giriyorsun ceza oduyorsun otopark oduyorsun bunlar varken yanasmam egzoz fln :)))
Yukarı Dön
samet206 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı samet206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mart 2014 Saat 02:13
Orjinalini yazan: herry herry Yazdı:

enis iyi cesarat ha sizlerdeki, tebrik ediyorum Big smile yani ceza fln ödeyip gecebilsek ben de takardım seninkinden fakat baglıyorlar iste direk af yok çoğunda, sonra bi ton iş, sokturup muayneye fln giriyorsun ceza oduyorsun otopark oduyorsun bunlar varken yanasmam egzoz fln :)))

Yok ya okadar değil.Yakalanıyorsun cezayı yiyosun bır guzel ondan sonra men ediliyorsun bır hafta suren oluyor cezayı ödeyip orjınal sıstemı taktırıp emnıyete gıdıyorsun ve hemen o anda trafıkten men kalkıyor ılk yakalanmadan sonra sokturmeden tekrar yakalanırsan kayıtlarda çıkıyor ve ozaman bağlıyorlar .Ama bunların hepsi dert hiç bulaşmaya gerek yok bence trafık polislerini kandırmayada gerek yok zaten zor .Yasaklanmış bır ışlemse kullanmcıaksın bu kadar basıt kullanıyorsan her turlu muameleye katlanıcaksın demektır sonrasında dert yanmaya gerek yok :) hava fıltresıde ses vermıyor kalıtelı bır urun kullanmak lazım ve doğru montaj oda dıp gaz yapılsın kı yuksek devırlere çıkılsın anca farkını gosterıyor az çok.en iyisi orjınal susturucu ve sessizlik herkese tavsıye ederım :)

Yukarı Dön
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kursat3006 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mart 2014 Saat 02:14
Teşekkürler arkadaşlar bilgiler için :) 1 ay için de muayeneye gircem. O zaman zarfında sizler sayesinde gerekli bilgiyi edirim :) Simota mantar fitre var ancak motor 1.4 olduğundan ses yok denecek kadar az malesef:)

Bi de polisten çok hatundan tirsiyorum :D eksoz sesine biraz gıcık da kendisi :)
ARABADA "EMEK" VAR !
ARAÇ LİNKİ ;
Yukarı Dön
herry Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı herry Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mart 2014 Saat 02:20
Orjinalini yazan: kursat3006 kursat3006 Yazdı:

Teşekkürler arkadaşlar bilgiler için :) 1 ay için de muayeneye gircem. O zaman zarfında sizler sayesinde gerekli bilgiyi edirim :) Simota mantar fitre var ancak motor 1.4 olduğundan ses yok denecek kadar az malesef:)

Bi de polisten çok hatundan tirsiyorum :D eksoz sesine biraz gıcık da kendisi :)

Thumbs Up
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı scorpion_enis Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mart 2014 Saat 02:30
Orjinalini yazan: samet206 samet206 Yazdı:

Yok ya okadar değil.Yakalanıyorsun cezayı yiyosun bır guzel ondan sonra men ediliyorsun bır hafta suren oluyor cezayı ödeyip orjınal sıstemı taktırıp emnıyete gıdıyorsun ve hemen o anda trafıkten men kalkıyor ılk yakalanmadan sonra sokturmeden tekrar yakalanırsan kayıtlarda çıkıyor ve ozaman bağlıyorlar .Ama bunların hepsi dert hiç bulaşmaya gerek yok bence trafık polislerini kandırmayada gerek yok zaten zor .Yasaklanmış bır ışlemse kullanmcıaksın bu kadar basıt kullanıyorsan her turlu muameleye katlanıcaksın demektır sonrasında dert yanmaya gerek yok :) hava fıltresıde ses vermıyor kalıtelı bır urun kullanmak lazım ve doğru montaj oda dıp gaz yapılsın kı yuksek devırlere çıkılsın anca farkını gosterıyor az çok.en iyisi orjınal susturucu ve sessizlik herkese tavsıye ederım :)

:) gece yola cıktıgım zaman genelde kapalı gezıyorum bende paket olmuyalım diye gündüz falan acıyorum istediğimde :) bir polat alemdar olamasakta cesaretliyizdir :)))
307cc
Yukarı Dön
TaZ Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı TaZ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mart 2014 Saat 16:02
Bende Hem hava filtresi hem silincerli var muayeneden kapak takılıyken gece biliyorsun gecemezsin diyenler hic denedilermi acaba ? ben denedim ve hic bi sorun yaşamadan gecdim kapak takılıyken muayeneden yarın bitane daha arac gecircez  muayeneden silincerli gecdigi zaman yine yazarım :)
Yukarı Dön
candanxyz Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı candanxyz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Mart 2014 Saat 09:28
Orta susturucu iptal edilip oraya kumandalı takarsan hem ses patlak egsoz gibi çıkar.hemde  arabanın ortasından çıkar:) ses alayım derken rezil bir durum çıkıyor ortaya.

Bunun en iyisi son susturucu kumandalı,komple krom paslanmaz , ses( varex ).

Şu an slencırlı var bende.1 ay sonra varex style:)

Düzenleyen candanxyz - 24 Mart 2014 Saat 09:29
''Bay Z''
Yukarı Dön
outlaw Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı outlaw Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Mart 2014 Saat 11:20

BENDE HEM OTTO VAR HEMDE WAREX VAR ...

BEN WAREX KATALİZÖRÜN YERİNE ORTAYA TAKTIRDIM ARTIK POLİSLERDE UYANDI KUMANDALI OLAYINA ...ORTADA WAREX SONDA DA ORJİNAL EGZOZU TAKTIM ..

EGZOZ AÇTIM MI ORTALIK YIKILIYOR AMA KAPATTIM MI SES SEDA ÇIKMIYOR...

SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc
Laguna lip
omp kule gergisi
GTI jant
185/50/14 toyo proxes t1r

Yukarı Dön
yawruaslan Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yawruaslan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Mart 2014 Saat 12:09

muayneden gecemezsiniz bahsettikleriniz ile. muaynede aracın orjinal egzozu boruları orta susturucu son susturucu katı herseyi orjinal bir sekilde takılı olmalıdır. eksik olursa agır kusurdan kalır aracınız. denemeye bile luzum yok, cok net kalır. muayne bittikten sonra bu islere girisin derim. slencer ya da kumanda amacınız polisten kacmaksa bikere slincerı gecin zaten, polisi gorunce saga cekip parcayı takmaya vakit kalmaz. kumandalı da pahalı bir sistem ucuzları da (500tl civarı) var ama degmez.orjinali dunyada tek marka varex (1500tl) ama degmez o paraya. bu arada baska forumda okudum bir cocuk ekiple inatlasmıs egzoz var yok var yok polis kumandalı sistemi cozunce sahtekarlıktan dava fln diyorlardı. sıkıntılı isler. en guzeli koyun guzel bir filtre bence filtre sesi kadar tok ve hos bir ses yok.

benim aracımda katalizator yok agır kusuru bırakın hafif kusur bile yazmadılar ? gayette güzel geçirdiler abart eksoz olupta geçen arabada çok gördüm açıkcası
i my quick !
Yukarı Dön
herry Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı herry Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Mart 2014 Saat 13:35
gectim diyen arkadaslar istisnadır kendileri, lutfen arkadasları yanlıs yonlendirmiyelim. abrth egzoz muayneden gecmez ister susturucusu ustunde olsun ister olmasın.. siz gecmis olabilirsiniz ya da gecerken yanınızda baska bir araba o sekilde gecmis olabilir fakat bu bir istisnadır. herkes gecer diye bir dunya yok.
Yukarı Dön
yawruaslan Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yawruaslan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Mart 2014 Saat 14:14

gectim diyen arkadaslar istisnadır kendileri, lutfen arkadasları yanlıs yonlendirmiyelim. abrth egzoz muayneden gecmez ister susturucusu ustunde olsun ister olmasın.. siz gecmis olabilirsiniz ya da gecerken yanınızda baska bir araba o sekilde gecmis olabilir fakat bu bir istisnadır. herkes gecer diye bir dunya yok.

ben herkes geçer demedim ama herkes kalıyorda demedim :) ordaki adamın psikolojisine baglısınız arkadaslar bunu bilir bunu söylerim basıma geldigii için biliyorum
i my quick !
Yukarı Dön
herry Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı herry Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Mart 2014 Saat 14:28
Orjinalini yazan: yawruaslan yawruaslan Yazdı:

ben herkes geçer demedim ama herkes kalıyorda demedim :) ordaki adamın psikolojisine baglısınız arkadaslar bunu bilir bunu söylerim basıma geldigii için biliyorum

aynen bende demek istedim ki, muaynede gecermi diye soran arkadaslar yanılmıs olmasın, normal sartlarda yasak oldugu icin standart paket halinde yani orjinal parcalarla gitsin :)) ha macera arayan slincerla da gidebilir tabi lafım yok :))
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon ESP/ASR ARIZASI sonrası Elektrik Gelmeme Sorunu son mesaja git 229 0 J3udu
konu icon Aracı klima dügmesi çalışıyor ancak klima çalışmıy son mesaja git 162 0 Semih025
konu icon Motordaki şıkırtı sesi son mesaja git 776 0 KillBOB
konu icon Mazotta su var uyarisi son mesaja git 6126 3 407aziz
konu icon Merhaba tanışma son mesaja git 9 1 GökhaN
konu icon YARDIM!! 3008 motor titremesi ve diğer sorunlar son mesaja git 1984 1 berter
konu icon DİZEL MOTORDA YAĞ ÇUBUĞUNDAN YAĞ ATMASI son mesaja git 1072 0 GRKN35
konu icon Hoparlörden gelen çatlama sesi son mesaja git 7307 4 Murat0642
konu icon Peugeot 308 Kilit Problemi son mesaja git 1174 0 gulemans
konu icon Çözülemeyen gaz kesme arızası son mesaja git 1368 0 tunakrf
konu icon Soğutmalı Torpido Gözü son mesaja git 3568 1 burak0701
konu icon ARKADAŞLAR Bİ SORUNUMA ÇÖZÜM BULALIM LÜTFEN. son mesaja git 5783 9 telliogluorhan
konu icon hararet sonrası stop etmesi son mesaja git 503 0 egecaglar
konu icon 207 far ayar vidası yerinden çıktı son mesaja git 1352 0 Ayan
konu icon Peugeot 206 1. Vitesten 2.vitesen geçerken vuruntu son mesaja git 5047 9 sedatdizin
konu icon DTC P1351 son mesaja git 40680 12 Ebulfeth
konu icon 208 yağ yakma son mesaja git 891 0 barisF
konu icon Otomobil Neden Hararet Yapar.? son mesaja git 20209 8 brs3393brs
konu icon Serdar Yıldırım Hikayeleri son mesaja git 6320 7 Serdar102
konu icon Atatürk'ün Gölgesi Yeter - Serdar Yıldırım son mesaja git 1569 4 Serdar102
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 EYLÜL EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Serdar102 9
brs3393brs 4
Murat0642 3
tunakrf 2
Warcry 2
407aziz 2
gulemans 1
GRKN35 1
berter 1
GökhaN 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English