![]() |
|
polis fotoğrafımızı çekti :) hayırlı olsun... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
berkayakulker ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2014 Konum: Muğla,Bodrum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı berkayakulker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Mart 2014 Saat 01:32 |
|
akşam Eskişehir yolunda tamda Hacettepe köprüsünde beyaz bir connect park halindeydi bende herzamanki gibi 80 90 aralığında seyir halindeydim... Bir anda flaş patladı aracın içinden... Sanırım radara yakalandık... Yalnız 3 araç ortalama yan yana gidiyorduk artık hangimizi çekti bilmiyorum :) sanırım girdim radara... Bu uygulamayı 4 yıldır o yolda ilk kez görüyorum. Sizin bir fkriniz var mı ?
|
||
*206 1.4 HDI Van*
308 1.6 HDI Premium Plus C4 Cactus Feel 1.6 HDI 207 1.4 HDI Trendy 206 1.4 HDI Van C3 1.4 HDI SX 407 1.6 HDI Comfort 206 2.0 GTİ 206 1.4 HDI Van |
||
![]() |
||
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Yok ya hem 80 90 la radara mi girilir o yolda . Ben de 3 senedir Keçiören Hacettepe gider gelirim hiç denkgelmedim. Ayrıca connect radar da hiç görmedim duymadım.
|
||
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
||
![]() |
||
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bence sizin aracı beğenmiş biri bi foto almş :)
|
||
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
||
![]() |
||
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
|
radar flaşlı fotoğraf çekmez. connet den de radar olur. radarların dikiz aynasının altında kamera olur o kamera hızını hesaplar limiti aşıyorsan plakanı alır ve cezayı yazarlar.
araçtakiler profil fotoğrafı çekiyor olabilir veya manzarayı beğenmişlerdir onun fotoğrafını çekiyorlardır. |
||
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
||
![]() |
||
berkayakulker ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2014 Konum: Muğla,Bodrum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı berkayakulker
|
![]() ![]() |
||
*206 1.4 HDI Van*
308 1.6 HDI Premium Plus C4 Cactus Feel 1.6 HDI 207 1.4 HDI Trendy 206 1.4 HDI Van C3 1.4 HDI SX 407 1.6 HDI Comfort 206 2.0 GTİ 206 1.4 HDI Van |
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
|
bende arabadan flaş çakmalı radarı hiç duymadım. genelelde o ışıklardda falan olanlarda flas patlıyor. arkadasların dediği gibi onlar face için falan foto çekiyolardır.
![]() |
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı berkayakulker
|
![]()
umarım öyledir :)
|
||
*206 1.4 HDI Van*
||
![]() |
||
kaf kef ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: maçavyımop Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
|
bence flash uygulaması yenı cıkmıştır hanı cezaya ıtıraz olmasın dıye gecmiş olsun :))
|
||
İki tanık var biri dilimdir biride dürüst kalemim, ihanet etmez sözüm kağıda ve halim RABBA teslim.
|
||
![]() |
||
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
|
Benim ustaya bir connect yaptırıyor belediyenin biri; hatalı parktan bile ceza kesebilecekler.. İçerden kumandayla hareket edebilen kamerası, interneti, lcd tv.ye bağlı bilgisayar sistemi falan var aracın
![]() |
||
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı berkayakulker
|
yani bizim ceza kesinleşti :\
|
||
*206 1.4 HDI Van*
||
![]() |
||
cansytnn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
|
İyi ki başınıza gelmemiş o zaman 80 ile radardan ceza yedim 2013 haziranda |
||
![]() |
||
murat222 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2013 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
|
sizin farlardan bi yansıma size flaş gibi gelmiş olamazmı ayrıca seyyar radar olsa az ileride çevirip size cezanızı takdim etmezlermiydi acaba? :D
|
||
yorgun doğdum dinlenmek için yaşıyorum....
|
||
![]() |
||
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
|
flaşlı radar görmedim fakat oralarda trafik lambaları ışıkları filan var mı ? eger varsa ben bir defa denk geldim ışıklarda dururken flaş patladı çektim sağa dedim nerden patlıyor meger kırmızıda geçenleri çekiyormuş trafik lambalarının ordaki kamera belki öyle bişeydir
|
||
i
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı berkayakulker
|
yok hocam hiç ışık yok direk araç içinden geldi flaş :\
|
||
*206 1.4 HDI Van*
||
![]() |
||
MertKurt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
|
Konuya aciklik getireyim isterseniz yasadigim olayi kisaca ozetlemek gerekirse,balayi icin ford fiesta kiralayarak gittigim antalyadan donuste konya-ist istikametinde oglen saatlerinde sag seritten hatirladigim kadariyla en son 120 km/s ile seyir halinde gidiyordum yaklasik 300 m civari bir mesafede sag tarafta park etmis bir arac ve bana donuk vaziyette gordum ve serit degistirip sol seride gectim,arac sedan tipi hyundai marka bir aracti hatirladigim kadariyla,yaklasirken 2 defa sellektor yaptilar,noluyo demeye kalmadi yanindan gectigim esnada,flasin patlamasi bir oldu.iceride iki adam dikiz aynasindan sarkan kablolar hatirliyorum.ahada yapragi yedik dedim:)sonra ileride trafik bizi.rutin kontroller vs vs.aracin yanina gecmemi istediler.az once 143 km hizla radar yakalandiniz dediler,nasil olur desim hizim 120 civari idi dedim.gunesin gozumu aldigini farketmemisin demekki;Ptekrar teyit ettirdiler yine ayni sonuc.ozaman dedim boynumuz kildan ince kanundan kacilmaz.odememiz gereken miktar nekadar diye sordum 163 tl dedi.memur arkadastan dip not;eger 1km daha hizli gitseymisim 360 kusur lira odeyecekmisim.bu sistem ile merkezde kayit altina aliniyor dediler bide mudehale edemiyor dediler.alt limitmis benimki.ovarey dedim kuyrugumu aldim altima gittim.
Sonuc olarak boyle bisey var ceza islenmistir takip edin.tabi 3 aractan sanli olan kime ise:)saygilar |
||
206 X-Desing 1.4 Benzin/Arh+
|
||
![]() |
||
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
|
Bu olay gece mi oldu ? |
||
__B0DRUMLU__
|
||
![]() |
||
necii ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Eylül 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
|
selfie dir o selfie
![]() |
||
106 xRs
twitter/djneCii facebook/djneCii |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı berkayakulker
|
aynen hocam akşam 8 suları idi... Connect in arka camından çektiler bakalım şanslı kişi kim... 500 m sonra 70 kamerası var zaten bende 80 90 arası gidiyordum... Aniden nasıl olduğunu bile anlamadım :\
|
||
*206 1.4 HDI Van*
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |