|
Darülaceze Ziyaret Etkinliği Resimler İlk Mesajda |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 5678> |
Yazar | |
Burak
MODERATOR P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bu organizasyon için burşat abiye çok büyük teşekkürler yaptiğımız şey oradaki büyüklerimiz için çok önemliydi bu onlarin her halinden belli oluyordu biz onları mutlu ettik onlarda bizlerden hayır dualarını esirgemediler . Katılan herkeze çok teşekkür ederim barıshrocker barış abi ile hemşeri çıktık emirhan abide hemşerimiz sayılır uzun zaman kalmiş bizim oralarda çok mutlu oldum :) yengelerimiz kardeslerimiz ablalarımız bize eşlik edip geldiler tam kadro çok iyiydik çok güzel bir gündü herkeze çok teşekkür ederim.
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
kursat3006
3. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Yayında ve yapımda emeği geçen ve katılım gösteren herkesden Allah razı olsun. Anlamlı bir etkinlik
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
barishrocker
3. Vites Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
|
serkan abi isimleri de sayalım bence, ben bile tam oturtamadım
|
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
barishrocker
3. Vites Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
|
emeği geçen herkese teşekkürler. bu kapalı pazar gününde hem iyi bir iş yaptık hem de güzel bir ortam oluşturduk. sohbet çok eğlenceliydi:) burak sana boşuna kanım ısınmamış kardeşim, zaten hemşehriymişiz de:) benim dede de zamanında muhtarlık yapmış bu arada.. kesin büyüklerimizin tanışıklığı vardır. sağ olsaydı dedeye sorardım. benim amcalar hala arapgirde elektronikçiler.. Düzenleyen Serkan - 18 Mart 2014 Saat 03:49 |
|
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kapıda toplu çekindiğimiz resim eklensin orda herkesi etiketliycem :) Siz bu resimleri nerde çekindiniz? :) |
|
barishrocker
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
|
cevahir sonrasında çekindik işte abi:) sw ile peşlerine takıldım ben de arkadaşların, arkadan takip ettik artık dizel olunca aynen kapıdaki fotoğraf daha uygun olur doğru. havalar düzelsin gene bir şeyler yapmak lazım..
|
|
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Biz cevahirde takılırken siz gezdiniz doğru :) güzel kareler olmuş.
İnşallah hep birlikte daha güzel organizasyonlara imza atacağız. |
|
Buğra
3. Vites TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
forumumuza yakışır çok anlamlı bir okadarda güzel bi buluşma olmuş. emeği geçen butun arkadaslara teşekkürker...
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
Burak
MODERATOR P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
abi kesinlikle sorucam köydekilere sizi akraba çıkıcaz sonunda :)
bu arada nerelere gittiniz siz 106lar kimin nerden geldi onlar :) |
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
organizasyon dışında çok uzun zamandır yapmak istediğim bir şeydi fakat birtürlü vakit ayırıp gerçekleştirememiştim. Nasip / Kısmet bugüneymiş ve buna vesile olan başta Burşat abi olmak üzere herkeze ayrı ayrı sonsuz teşekkürlerimi sunarım, zannettiğimizin dışında anenelerimiz dedelerimiz orda gerçekten mutlular, beni en çok sevindiren bu oldu. Diğer çekilen fotolarıda bekliyoruz
|
|
emirhan307
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emirhan307
|
106 lar bizim etılerdekı arkadaşlar tanıştırdı kısmet olursa onlarda en kısa zamanda foruma uye olup sızlerle tanışma mutluluğuna sahıp olacaklar
|
|
emirhan307
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emirhan307
|
bu arada organızasyon gerçekten cok anlamlıydı bunu anne baba olan daha ıyı anlıor tekrar bursat beye tesekkuru bır borç bılırım:)
|
|
barishrocker
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
|
emirhan, sadece bizim farlar açık, herkes park-sis yapmış
burak, vallahi ben de herkesi ilk defa gördüm. isimler birbirine karıştı zaten iyice.. ayrıntılar emirhanda.. |
|
|
emirhan307
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emirhan307
|
AYNEN::)
|
|
hayallerim BİLE bazen yaptıklarımın yanında eziliyor:)
|
|
Bursat
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 355 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Herkese ayrı ayrı ben teşekkür ederim tek başıma hiç bir şey yapamazdım. Enfes leziz bir etkinlik oldu. İlk adımımızı attığımızda duygulu anlar yaşadık ne yapacağımı kiminle konuşacağımı şaşırdım ama kısa zaman içinde teyzelerimiz amcalarımız sayesinde ortama ısındık ve harika muhabbetler geçti. Biz amcalarımız ile tavla hayali kurarken birde baktık zaman bitmiş. Orada onların gülen yüzünü görmek ki yatalak olan teyzelerimizide gördük üzüldük fakat ortam yemekler bakım gayet iyiydi. Bu etkinliği geleneksel hale getirip her yıl aynı tarihte yapmak isterim. Ayrıca AVM muhabbetleri de keyif vericiydi. Tüm arkadaşlara tek tek teşekkürler.
Düzenleyen Serkan - 18 Mart 2014 Saat 03:50 |
|
308 Active | 1.6. HDI | 2015 "Pazartesi"
207 Trendy | 1.4. HDI | 2007 "Perşempe Rahmetli" 307 XR BVA | 1.4 HDI| 2004 "Cuma Rahmetli" |
|
Serkan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(2)
|
Çok güzel kareler Burşat, aynen dediğin gibi zaman çok çabuk geçti, ortamları bakımları her şey gerçekten çok güzel, tek eksikleri sevgi ve ziyaret, bireysel ziyaretler için izin almaya da gerek yokmuş, bundan sonra fırsat buldukça hem bireysel hemde hep birlikte ziyaretimizi eksik etmeyelim.
Cüneyt Abiyle teyzemin biriyle sohbet ederken teyzem torunlarım var ama ziyaretime gelmezseler gelmesinler siz geliyorsunuz ya o bana yeter dedi, çok duygulandık. İnşallah fırsat buldukça ziyaretimizi gerçekleştireceğiz.
|
|
by_cüneyt
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mart 2014 Konum: z burnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı by_cüneyt
|
kardeşlerim öncelikle çok anlamlı buluşmada sizlerle tanışmam çok güzel bir zamanlama oldu cana yakınlığınızdan ve saygınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum eminimki allah sağlık verdiği sürece çok daha iyi buluşmalara hep beraber imza atacağız......(teşekkürler kardeşlerim) (teşekkürler peugeottürkey)
|
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yüreğinize sağlık olsun. Çok duyarlı bir etkinlik oldu. Böyle bir etkinliği yer şehre yaymalı.
Bir gün biz de onlar gibi olabiliriz. Maddi imkanlarımız olmayabilir ama manevi olarak biraz yanlızlık paylaşmak çok güzel bir duygu. Gönülden tebrik ediyorum duyarlı ve imkanı olup katılan kişilere. Yaşlı ve özürlü kişilere biraz duyarlı bir insanım etkinlik beni heyecanlandırdı ... |
|
s.seckin
2. Vites Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 479 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
güzel buluşma güzel etkinlik tebrikler arkadaşlar.
|
|
2006 307 1.6 HDİ ŞEYTAN KIRMIZI ;)
|
|
kuscu38
4. Vites Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
herkesin ayaklarına sağlık güzel bir buluşma, güzel bir gün oldu herkese ayrı ayrı teşekkürler...
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 5678> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |