![]() |
|
Korna Sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
RuhAdam3466 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı RuhAdam3466
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Mart 2014 Saat 22:34 |
Arkadaşlar; Aracımın Kornası Çalışmıyor Hangi Sebeblerden Dolayı Çalışmıyor Olabilir. Sorunun Giderilmesi İçin Ne Yapmalıyım?
|
|
TEHLİKESİZ YAŞAMAK İSTEYENLER İNTİHAR ETSİN.
|
|
![]() |
|
Raskaa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2013 Konum: Yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sigortası atmış olabilir. Öncelikle sigortayı kontrol edin.
|
|
![]() |
|
RuhAdam3466 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı RuhAdam3466
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamam Yarın Kontrol Edeceğim. Teşekkürler İlginiz İçin...
|
|
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Direksiyon bağlantısında sıkıntı olabilir
Com2000 sargısında sorun olabilir sigorta atmış olabilir korna bozulmuş olabilir tek tek bakmak lazım. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
En yakın oto elektrikçiye gitmeniz lazım :)
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
elektrikçinin yolu gözükmüş olabilir :))
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
___KxL___ ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2010 Konum: AnkarA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 167 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ___KxL___
Korna çalmıyorsa genelde com2000 kolunda airbag sargısı arızasından kaynaklanır.
|
|
2004 Peugeot 206 1.4 XT
|
|
![]() |
|
206cc57 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
geçmiş olsun , sigorta veya korna arızasıdır diye umut ederim .Yoksaki Com2000 çok pahalı bir parça . İngilterede 50 Euro yenisi .. bizde çıkmasına 250 tl diyenler var ..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı RuhAdam3466
Com2000 Nedir? Direksiyonu Söktüğümde Nrededir Bu.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı RuhAdam3466
Valla Abiciğim; İlk Aracım Aracımı Seviyorum Ama Git Gidede Soğumaya Başladım. Aracı Alalı Ay Oldu. Her Bindiğimde Bir Sorun. Birini Yaptırıyoum Diğeri Başlıyor... Artık Araca Binmek İstemiyorum... Yedek Parçalarıda Çok Pahalı.... O Yüzden Tamirciyede Götürmek İstemiyorum Arabadan Anlamayan Herkes Usta Olmuş.
|
|
|
|
![]() |
|
206cc57 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
merhaba ,
Ben sisleri yakarm kornam çalışmaz . Sinyal veririm farlarımda beraber yanar . Parkları yakarım her şey normal ,nedir sebebi bozuk com2000 . Düzenleyen 206cc57 - 17 Mart 2014 Saat 22:31 |
|
![]() |
|
inciboncuk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı inciboncuk
Benim de kornam bastırınca çalmıyor yukarı doğru ittiriyorum çalıyor :) ama ben çalana kadar birine çarpıcam bigün de bakalım ne zaman
|
|
inci
|
|
![]() |
|
E.B ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2013 Konum: KKTC Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
arkadaşlar ebayden siparis verdigimizde bu com2000 icin ne kadar bir fiyat ödüyoruz gümrükte ?
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
![]() |
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |