![]() |
|
Korna Sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
RuhAdam3466 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı RuhAdam3466
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Mart 2014 Saat 22:34 |
Arkadaşlar; Aracımın Kornası Çalışmıyor Hangi Sebeblerden Dolayı Çalışmıyor Olabilir. Sorunun Giderilmesi İçin Ne Yapmalıyım?
|
|
TEHLİKESİZ YAŞAMAK İSTEYENLER İNTİHAR ETSİN.
|
|
![]() |
|
Raskaa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2013 Konum: Yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sigortası atmış olabilir. Öncelikle sigortayı kontrol edin.
|
|
![]() |
|
RuhAdam3466 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı RuhAdam3466
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamam Yarın Kontrol Edeceğim. Teşekkürler İlginiz İçin...
|
|
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Direksiyon bağlantısında sıkıntı olabilir
Com2000 sargısında sorun olabilir sigorta atmış olabilir korna bozulmuş olabilir tek tek bakmak lazım. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
En yakın oto elektrikçiye gitmeniz lazım :)
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
elektrikçinin yolu gözükmüş olabilir :))
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
___KxL___ ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2010 Konum: AnkarA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 167 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ___KxL___
Korna çalmıyorsa genelde com2000 kolunda airbag sargısı arızasından kaynaklanır.
|
|
2004 Peugeot 206 1.4 XT
|
|
![]() |
|
206cc57 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
geçmiş olsun , sigorta veya korna arızasıdır diye umut ederim .Yoksaki Com2000 çok pahalı bir parça . İngilterede 50 Euro yenisi .. bizde çıkmasına 250 tl diyenler var ..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı RuhAdam3466
Com2000 Nedir? Direksiyonu Söktüğümde Nrededir Bu.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı RuhAdam3466
Valla Abiciğim; İlk Aracım Aracımı Seviyorum Ama Git Gidede Soğumaya Başladım. Aracı Alalı Ay Oldu. Her Bindiğimde Bir Sorun. Birini Yaptırıyoum Diğeri Başlıyor... Artık Araca Binmek İstemiyorum... Yedek Parçalarıda Çok Pahalı.... O Yüzden Tamirciyede Götürmek İstemiyorum Arabadan Anlamayan Herkes Usta Olmuş.
|
|
|
|
![]() |
|
206cc57 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
merhaba ,
Ben sisleri yakarm kornam çalışmaz . Sinyal veririm farlarımda beraber yanar . Parkları yakarım her şey normal ,nedir sebebi bozuk com2000 . Düzenleyen 206cc57 - 17 Mart 2014 Saat 22:31 |
|
![]() |
|
inciboncuk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı inciboncuk
Benim de kornam bastırınca çalmıyor yukarı doğru ittiriyorum çalıyor :) ama ben çalana kadar birine çarpıcam bigün de bakalım ne zaman
|
|
inci
|
|
![]() |
|
E.B ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2013 Konum: KKTC Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
arkadaşlar ebayden siparis verdigimizde bu com2000 icin ne kadar bir fiyat ödüyoruz gümrükte ?
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
![]() |
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |