![]() |
|
bugün aracın için ne yaptın:)) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 8> |
Yazar | ||
emirhan307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emirhan307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Mart 2014 Saat 13:33 |
|
Dinliyoruz...:))
|
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Clio yu bakıma gönderdim 30bin km bakımına :D
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
|
Allah'ım sen günah yazma yarabbim..
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bugün onu KULLANDIM , pişman değilim :)
|
||
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
||
![]() |
||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
|
KARŞIDAN ONA ÖPÜCÜK ATTIM ...
|
||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
|
valla sadece içine girip kullandım. şimdide öğle arası bahçede oturacak yer bulamadım kahvemi alıp tekrar içine girip oturdum. bikaç saat sonrada eve götürcem, o beni ben onu
![]() |
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
emirhan307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emirhan307
|
:)
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Benim için bu konunun başlığı bu yıl aracın için ne yaptın olmalı :) malûm senede bir bakım iki yıkama görüyor araç :)
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emirhan307
|
Serkan abi gel biz bu kurali degistrelm sen brak bana hergun bakm gorsun:))
|
||
![]() |
||
abdullahaydn52 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2013 Konum: Ç Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı abdullahaydn52
|
ben bu gün arabayı görmedim ama akşama inşallah onla ilgili pilanlarım var önce o km saatinin yanında yanan bi sarı ışık var onu söndürmeyi düşünüyorum. sonrada arkadaştan aldığım transmitteri denicem. beğenirsem bi tane de ben almayı düşünüyorumda.
|
||
PEUGEOT 206 1.4 HDI X-DESİNG
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Tamam desem Onur kalkıp Antep'den gelecek bu kuralı değiştirmek için ama cıks olmaz değiştirmem, bizim adımız kirli ve öfkeli olmuş namımıza yakışmaz Emirhan
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
xdesign_206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2013 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 970 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı xdesign_206
|
yakıt alarak karnını doyurdum :)
|
||
Peugeot 206 xdesign 1.4hdi(2006)
|
||
![]() |
||
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
|
bizim araba yatıyor yatmasınada dükkanın arabalarını her gün yıkatıyorlar bana :)
|
||
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
dün geceden dolayı içini temizlettim
![]() |
||
![]() |
||
|
dünden hallettik aynen (bu arada gökhan çok tşk ederim). Bugün işyerinde otoparkı izlemesi kaldı, birde yanına 206 parketmiş, arada bakıyorum pencereden tadından yenmiyor...
|
||
![]() |
||
|
bayramdan bayrama yıkıyon Serkan abi
![]() |
||
![]() |
||
|
OOoo????
![]() |
||
![]() |
||
|
Senede iki defa ama byaramdan bayrama değil iki bayram arası çok yakın :)
|
||
![]() |
||
tetik-soner ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
|
![]() |
||
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
||
![]() |
||
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
|
ben hiç rahatsız etmedim son bir haftadır yaptığım gibi dinleniyor...
|
||
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 8> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |