![]() |
|
trafik sigortası |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Mart 2014 Saat 15:10 |
selamlar biraz önce 7 yıldır çalıştığım sigortacım aradı aracımın trafik sigortası zamanı geldiğini söyledi hasarsızlık vs. indirimleri ile bu yıl 309 tl axa sigorta olduğu söyledi sizce bu rakam iyimi sizin tavsiyeniz var mı?
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
309 çok gibi geldi abi bana. daha önce ne kadar ödemiştin
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
400 küsür olması lazım
|
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
e o zaman iyi indirim yapmışlar abi. ben ne kadar ödedim diye hatırlamaya çalışıyor ama hatırlayamıyorum
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Hasarsızlık indirimin yüzde kaç Ramazan Hocam?
|
|
![]() |
|
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
İzmir'de Axa'ya 260 TL ödedim bence fiyat İst. göre normal.
|
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ankara geçen yıl axa 290 dı bu yıl mafre genel sigorta dan yapıldı 270
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
şimdi şöyle bi bilgi geçeyim 13.03.2013 tarihinde bu aracı aldım ve sigortasını yaptırdım geçen yıl ödediğim 497 tl neden bu kadar yüksek diye sordum yeni alım olduğu için böyle oluyor dedi siz bu gün arabanızı satıp başka bir araç aldığınızda bu başlangıç tutarı 500-1500 tl gibi rakamlara çıkıyor tabi marka ve modeline göre hasarsızlık indirim % kaç diye sormayı unuttum ama bu yılki çıkan rakam indirimler dahil toplam 309 tl
|
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
zorunlu trafik sigortasından bahsediyorsunuz değil mi ? öyleyse normal bir fiyat. bende 206 icin 290 odedim gecen ay
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
evet
|
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Ramazan şu anki poliçende altta kaçıncı basamak olduğu yazar kardeşim ona bi bakarmısın, bu aracı alırken eski aracından hasarsızlık varsa onuda aktarmaları gerekirdi, ama ondan hasarsızlık indirimin yoksa fiyatlar normal. Ben pugdan kalan hasarsızlık indirimimi kullanarak 192 liraya yaptırdım yoksa 300 lira gibi bir rakam çıkıyordu 01 plaka için. Birde tavsiyem sigortam neti ara şu kadar teklif aldım de ne yapıp edip mutlaka daha düşüğünü ayarlıyorlar.
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Fena degil gibi.
Aurise 900tl sigorta 1500tl kasko cektiler |
|
![]() |
|
valla serkan basamak diye bir şey göremedim poliçede bu arabadan hasarsızlık indirimim varmış eski aracın 206 nın 1 hasarı işlenmişti oda birsonraki yılki poliçeye geçirildi yani sanırım 206 dan kalma bi indiririm yoktur başka araç aldığımdan da ondan buna devri olsada indirimimin olabileceğini sanmıyorum sadece şirketin eski müşterisi olmamdan dolayı yapılan indirim olmuştu sanırım
Düzenleyen tongucuk - 10 Mart 2014 Saat 17:10 |
|
|
![]() |
|
kaf kef ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: maçavyımop Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
abicim 300 tl diyosunuz ve cokmu diye soruyosunuz ne diyeceğimi bilemiyorum hemen yaptır ben 660 tl ye sigorta yaptırdım
|
|
İki tanık var biri dilimdir biride dürüst kalemim, ihanet etmez sözüm kağıda ve halim RABBA teslim.
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
34 plaka için birşey diyemem yaşınız genç ise yüksek çıkıyor benim aracım babamın üzerine kayıtlı 190 tl ye yaptırdım başka acentelerden teklif mutlaka alın DERİM
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
necii ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Eylül 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
- Ankara Axa sigorta ' 249 TL, 3. yıl hasarsızlık indirimi dahil. istanbul için çok iyi fiyat. Bence ücretsiz çekici hizmeti de eklet. Axa sigortanın güzel hizmetlerinden birisi. 25 - 30 tl etkiliyor fiyatı.
|
|
106 xRs
twitter/djneCii facebook/djneCii |
|
![]() |
|
Arkadaşlar fiyatlar belli kriterlere göre belirleniyor, yaş, hasarsızlık, plaka, ikamet,kaza geçmişi hepsi fiyatları etkileyen faktörler, bunun için fiyat uygun veya pahalı diyemeyiz. Örneğin Ramazan'ın kriterlerine göre kaza geçmişi temiz ve 3 yıllık hasarsızlık indirimi olsa 220-230 TL gibi bir rakam çıkar. Ama ilk defa araba almış, 24 yaşında İstanbul ikametli 34 plaka bir arkadaşa 500 TL civarı çıkar birde son poliçede ufak bir kaza geçmişi varsa 700- 800'e kadar yolu var.
Onun için hasarsızlığı yoksa fiyat güzel ama hasarsızlığı varsa uygun değil gibi
Düzenleyen Serkan - 10 Mart 2014 Saat 17:57 |
|
![]() |
|
hasarsızlık indirimim 3 yıl değil 1 yıl sanki fiyat normal gibi bencede birde karta komisyonsuz 8 taksit yaptırırım olur biter : )
|
|
|
![]() |
|
Ramazan sen yinede sigortam neti ara 300 lira teklif aldım de sonra seni aramalarını bekle :)
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
350 liraya 106'nın sigortasını yaptırmıştım, 1 kaza yaptım ben kusurlu çıktım, 106'yı satıp C2 alınca 590 lira çıktı, gerçi onda tek kapı olmasınında faktörü varmış e yaş desen 24 daha saymaya gerek var mı :)) yaramı depreştirdiniz abiler :( :))
|
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |