![]() |
|
307'de 17 jant? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mehmet Emin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mehmet Emin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Mart 2014 Saat 10:52 |
Arkadaşlar Tecrubeli Olanlarla Yaptığım İstişareye Göre Araç Sağlığı,konfor, Yakıt Tüketimini Göz Önüne Alarak 307 için En uygunu 16 Olduğuna Kanaat Getirdim, Lastik Ebatı 205/55/16 dır Eğer Yay Koyacak Olursam 205/50/16 Tercih Edicem, Yorumlarınız İçin teşekkür Ederim. Vesselam...
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eskiden 1.3 dizel araçta 17 inç kullanmış biri olarak söyleyebilrm ki 110 hp lik arabada hiç sıkıntı olmaz ;)
|
|
![]() |
|
Mehmet Emin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mehmet Emin
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür Ederim Arkadaşım,Orjinalliği Bozmamak Adına, Orjinallerin Replicalaları Var Aklımda;=)
|
|
![]() |
|
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=33144&title=206imdan-kalanlar Linkini verdiğim ilanımda satılık jantlarım var, isterseniz göz gezdirebilirsiniz. 17'' ebadında en hafif jantlardan biridir, biraz detaylı araştırdığınızda bunu görebilirsiniz. Ben 206 1.4 tiptronik aracımda uzun süre sorunsuz kullanmış idim. Performans farkı yaşamadığımı söyleyebilirim. Düşünürseniz görüşebiliriz. Düzenleyen C!N - 09 Mart 2014 Saat 01:36 |
|
Peugeot 206 Generation BVA
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mehmet Emin
Evet Meselenin Artılarında Haklısın Fakat Konfor ve Çekiş Düşmesi, Ön Takım Sorunu Gibi Eksilerinden Bahsediyorlar Benim Gözümü Korkutanda Bunlar.
18 Kullanan Arkadaşımız 307Bursa, 17 de Sıkıntı Olmayacağını Söyleyince Biraz İçim Rahatladı.
|
|
![]() |
|
ömer_tarsus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2012 Konum: Tarsus Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ömer_tarsus
Bu işlerde profesyonel değilim, şahsi düşüncelerim bunlar. Sizin araçtaki jantı ebadını bilmiyorum ama bende jantı değiştirmeyi düşünüyorum. Benim orjinal jant 185/65 R15, takacağım ebat 205/45 R17. aralarındaki farkları. lastik yanağı 2.5 cm daha ince ve taban genişliği 2 cm daha geniş, lastiğin bir turda yaptığı mesafe yani çevresi ve çapı önemsiz bir fark var. Yakıtı artırdığını söylüyorlar, 4 lastiğin 2 şer cm geniş olması yeri daha iyi tutacağını gösterir aynı zamanda savrulma ve fren mesafesi bakımından daha iyi olur. Bunların dışında birde görsellik var tabi. Jantı değiştirmeden önce fotosunu çekip saklamak lazım :)
|
|
206 XT HDİ 2004 model(o artık yok)
Citro Yeni C3 2011 1,6 vti confort triptonik |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mehmet Emin
307Bursa, Şimdi Bana Cesaret Verdin :=) , Rc Çoğu Kişide Var. Aklımda, Piyasada Pek Bulunamayan Peugeot Modeli Var Olursa Sürpriz Size, Olmazsada Challenger Düşünüyorum. Hayırlısı...
Düzenleyen Mehmet Emin - 08 Mart 2014 Saat 23:22 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mehmet Emin
Jant Büyüdükçe Haliyle Yanak Genişliğide Küçülecek 50 yada 45 yanak olacak.
Sizin Tavsiyeniz Nedir?
|
|
![]() |
|
ömer_tarsus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2012 Konum: Tarsus Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ömer_tarsus
Jant lastik çapı orjinal ile aynı olursa sorun olmaz. Orijinal ebadınız kaç
Düzenleyen ömer_tarsus - 08 Mart 2014 Saat 23:05 |
|
206 XT HDİ 2004 model(o artık yok)
Citro Yeni C3 2011 1,6 vti confort triptonik |
|
![]() |
|
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
+1 |
|
2000 206xt 1.6 90hp 200.000km
|
|
![]() |
|
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
Tavsiyem 206 rc janti :) almadığıma çok pişmanım
|
|
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mehmet Emin
Ne Bileyim Kafam Karmakarışık Bir Haftadır Uğraşıyorum. Kullanan Birisinin Görüşü Beni Tatmin Edecek Galiba :=)
|
|
![]() |
|
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
Salih abi 1.4 te 18" kullanıyor memnunmuş senin araç 1.6 17" dokunmaz diye tahmin ediyorum :)
|
|
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mehmet Emin
Arkadaşlar 307 1.6 16V 110hp Kullanıcısıyım, Jant Seçiminde Ebat Hakkında Tam Bir Karar Veremedim, Niyetim 17 Fakat Çoğu İnsan Aracı Yoracağını, Konforun Düşeceğini, Yakıtın Artacağını Abartılı Bir Şekilde Anlatıyorlar Onun İçinde 16 Kullanmamı Tavsiye Ediyorlar, Aksini İddia Edenlerde Bir Hayli Var. Aramızda Kullanan Varm, 17 Jant Çokmu Sıkıntı Yapar, Gerçekten Rahatsızlık Verirmi, Önerilerinizi Bekliyorum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |