![]() |
|
Sağ Koltuk Yükseklik Ayarı Hk. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esc__ape ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Mart 2014 Saat 10:12 |
Öncelikle herkese Merhabalar...
Aranıza yeni katıldım aracım 2004 Model 206 Roland Garros aracımda sağ yolcu koltuğunun yükseklik ayar kolu çalışmıyor daha önce böyle bir olayla karşı karşıya gelen biri varmıdır. Tamirini nereye yaptıra bilirim ?
|
|
![]() |
|
BG307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 294 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sağ koltukta zaten yükseklik ayarı yok ki.
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
yani benim 206 tıda da yok ama garrosta varmıdır bilmem
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
esc__ape ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
Sol koltuta bulanan çekme kolunun aynısı Sağ koltuktada mecut ama
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
vay be sağ koltuktada varsa da çalışmıyosa harbi üzülürüm şimdi :)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kol vardır ama sistem yoktur çalışmaz veya sistem vardır kol bozuktur çalışmaz.
Hangisinin olduğunu öğrenmek istersen servicebox'tan aracının şase numarasını girerek kontrol edebilirsin. |
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
|
Aracı aldığımdan beridir iki tane sıkıntıyla karşılaştım çok canım sıkıldı sabırsızlıkla cumartesi bekliyorum. İlk iş Digital kilmanın ışıkları yanmıyor. onu yaptırcam ikinci iş koltuk son olarakta Cd sıkışmış onu çıkarttırıcam çok kafa takılıyo bunlar
![]() |
|
![]() |
|
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
benim şoför koltuğundakide çalışmıyor :D
|
|
2000 206xt 1.6 90hp 200.000km
|
|
![]() |
|
Şükür Halloldu :)
Oto koltuk tamiri yapan bi yer buldum dün kaşam sağ olsun bir tana pimi çıkmış onu taktı şu anda gayet düzgün çalışma ta Tşk ederim herkese.
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Benim 206da sol koltukta yoktu :) ilginc.
RGler bayabaya dolu demekki |
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
İstanbul bostancı-içerenköy oto sanayi'de lüx oto döşeme var çok efendi insanlardır, varsa mutlaka ilgilenirler bir sorun derim.
05432870934 mehmet usta
|
|
![]() |
|
eguet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
2004 rg oldugu için öle 2001 benim aracım bende de maalesef yok :D
|
|
FIRST BLOOD
206 ROLAND GARROS 1.6 16v |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |