|
kapı kilitlerinden gelen tıkırtı sesleri |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
faha
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2014 Konum: esnaf Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 04 Mart 2014 Saat 00:48 |
308 aracımın kapı kilitlerinden gelen tıkırtıları nasıl kesebiliriz.
ben kapı döşemelerini söktüm kjilitlerden geldiğini tespit ettim ama müdahale edemiyecek konumda gibiydi.çaresini bilen varsa cevaplarını bekler şimdiden teşekkür ederim.
|
|
faha
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2014 Konum: esnaf Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kapı kilidinden geliyor ama iç taraftan kapatırken veya kapı açık olduğu halde kapıya hafif hafif vurunca ses genede geliyor dolayısı ile mandaldan olamaz kilidin kendisinden geliyor hemde dördündende
|
|
faha
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben kapı içni söküp elimi kilit mekanizmasına uzatıp deneme yaptım ses kesildi hatta dış kolu hafif kasıncada ses kesiliyor dört kapıda aynı ses sinir bozucu bir durum |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |