![]() |
|
Sorunu Anlamadık ... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bluemoon ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2014 Konum: İstanbul- Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2014 Saat 03:22 |
Öncelikle herkeze hayırlı aksamlar dilerim. aracımla gezerken sağ arka lastiğim badala düştü , bun sonucunda 10 dakika sonra benzin lambam yanmaya başladı , halbuki daha yarım depo benzinim vardım , benzin göstergem doğruyu gösteriyor yarım depoda ama benzin lambam yanıyor :/ bunun sigortası veya her hangi bişeyi mi bozuldu anlayamadık , bi yardımcı olursanız çok memnun olucam , şimdiden teşekkür ederim... yanlış yerde konu açmışım düzeltip tekrar sorum , sorun arka koltuk altındaki soketten değil siğortadandır belki sigortası geçmiştir diye düşünüyorum ama hangi sigorta ve hangi numara ,yerini felan bilmiyorum .
|
|
BlueMoon
Dürüstlük Erdemliktir , Her Zaman Bekleriz... |
|
![]() |
|
bluemoon ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2014 Konum: İstanbul- Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sorun çözüldü
|
|
BlueMoon
Dürüstlük Erdemliktir , Her Zaman Bekleriz... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |