![]() |
|
peugeot silikon anhtarlık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Kasım 2013 Saat 19:58 |
|
arkadaslar daha çok önceleri hb' den teemin ettiğim silikon anahtarlıklardan şimdi nette araştırdım fakat pek bilinmeyen bi siteden temin ettim. isteyen arkadaslar google a kemaloto yazarsanız bulabilirsiniz. kesinlikle satıcıyla bi ilişkim yoktur. kar amacı güden bi paylaşım değildir. benim hoşuma gitti, sizlerde beyenirseniz sipariş edebilirsiniz. ben ettim geldi. resimler aşağıda . ..
![]() ![]() |
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bende almıştım bu anahtarlıktan zamanla morarıyor ama
Düzenleyen Serkan - 26 Kasım 2013 Saat 20:30 |
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
|
5 liralık mal abi bi kaç sene gitsin yeter. bizlemi yaşıycak
![]() |
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
|
Ben yedek anahtar yaptırırken adama abi bana bunu hediye ediyosun dedim ve aldım :) 135 TL anahtar parası verdim bi zahmet etsin ama dimi :)
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Estatik bir anahtarlık tipi güzel duruyor ...
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Aynı anahtarlıktan geçenlerde İstanbul Starcity AVM nin otopark katında bulunan anahtarcıda da gördüm fiyat aynı 5 liraydı beğenen düşünen arkadaşlar İstanbul'da olanlar oradanda bakabilirler ;)
|
||
![]() |
||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
|
Bende o adamdan aldım zaten :)) Yedeği yaptırırken..
|
||
![]() |
||
![]() |
||
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
aynından bendede var :D
|
||
i
![]() |
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
koptum yoruma ![]() |
||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
||
![]() |
||
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
|
Bende de aynısından var ama cepten sarkıtınca hava mı atıyorsun diyenler oldu. Ben de geçen sefer bahsettiğim anahtarlıktan yaptırttım..
![]() Düzenleyen barishrocker - 19 Şubat 2014 Saat 20:27 |
||
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
||
![]() |
||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
|
Nedense ben hiç sevmiyorum silikon anahtarlıkları.
|
||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
||
![]() |
||
s.seckin ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 479 |
|
barış abi kocaman gibi gözüküyor ya nasıl tasıosun onları :)
|
||
2006 307 1.6 HDİ ŞEYTAN KIRMIZI ;)
|
||
![]() |
||
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
|
En üstteki zaten süs amaçlı yapıldı ![]() ![]() |
||
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
||
![]() |
||
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
|
herhangi bir japon pazarına gidin var arkadaşlar ben gördüm :D 2 lira
|
||
![]() |
||
s.seckin ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 479 |
|
anladım abi aman dikkat et kırılmasın cepte :)
|
||
2006 307 1.6 HDİ ŞEYTAN KIRMIZI ;)
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
|
Çift kat pleksiden yapılma, zorlamazsan kırılmaz da gene de belli olmaz
![]() |
||
||
![]() |
||
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
|
ben dün aldım 2.5 liraymış herhangi bir japon pazarında bulabilirsniz sadece peugeot değil birçok marka vardı..
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |