![]() |
|
İSTANBUL BULUŞMASI RESİMLERİ 16 ŞUBAT 2014 |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |||||
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
Kuru ekmekte yesek muhabbetimiz yeter abi :)
|
|||||
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
|||||
![]() |
|||||
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
||||
başımızn üstünde yerin var .. ama şikayetler ramazan abiye :)
|
|||||
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
|||||
![]() |
|||||
Brk44 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: Güngören/İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 270 |
||||
ramazan abi yanlız yiyor sonra resimde beni zayıf cıkart diyo yok abicim ilk beni cagırıcaksın mangala sonra resm kolay ya :)
|
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
||||
|||||
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|||||
![]() |
|||||
||||
ramazan abi ben diyet yapıyorum haftada birgün kendimi ödüllendiriyorum Patsoya gidiyorum ![]() ama hafta içi ekmek/makarna/pilav yok, patso ya cumartesi ya pazar.. Sende bana uy patsoya her hafta beraber gidelim...
![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
||||
![]() ![]() |
|||||
|||||
![]() |
|||||
||||
amannnn Kıvanç' la gelin fırsat buldukça, siz sigara içersinizde ben Nargile içmem mi? (alenen zarflıyorum ![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
zarflama gazla = ))) gelicez inşaallah
|
|||||
|||||
![]() |
|||||
Brk44 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: Güngören/İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 270 |
||||
doğan abi hayırdır sadece ramazan abimi davetli... ?
ramazan abi benim bi kuzenim var canı sıkılınca sıkıntıdan sigara içerim diyor :D neşeli olunca bu mutluluga bi sigara yakarım diyor her türlü bahane ![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
hhehehehhehee benyemek yerken yapıom sporumu = ))) teşekkürler davetin için hahahhaha
|
|||||
|||||
![]() |
|||||
||||
hahahha davet mi gerekiyor illa.... Doğan abi ben geliyorum de yeter.... gerekirse evinden aldırırım
![]() ![]() ![]() Düzenleyen dogan106 - 21 Şubat 2014 Saat 10:24 |
|||||
![]() |
|||||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
||||
adam işte adam ya aldırırım derse aldırır kaleci volkan mübarek :D :D |
|||||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|||||
![]() |
|||||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
||||
![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
Yalnız Burak, Volkan demirer' in olayını bilmiyo sanırım:D yoksa kesin laf atardı
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
küstüm sana ben doğan herkesi evinden aldırıyomuşun bize kendiniz gelin diosun
![]() ![]() |
|||||
|||||
![]() |
|||||
||||
OMG
![]() |
|||||
![]() |
|||||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
||||
Buyrun iyi seyirler ![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
gecegöz ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 107 |
||||
Eyvallah kıvanc sagol,iyi niyetin için teşekkür ederim... Bir organizasyon olursa haberimiz olsun boş geçmeyelim....
|
|||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |