![]() |
|
İSTANBUL BULUŞMASI (O AĞACIN 6) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 2425262728 39> |
Yazar | |||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Abi mekan gerçekten çok hoşuma gitti ama tekrar değerlendirmek şart gibi
http://www.sabah.com.tr/Spor/SuperLig/2014/02/09/destek-bitmiyor |
|||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|||
![]() |
|||
Brk44 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: Güngören/İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 270 |
||
ben geçen gün demiştim yürüyüş var diye ama dinlemediniz sakalımıda uzamıştım hatta volkancıgım helal olsun nasıl yazdın demişti
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
||
Şom ağızlısın işte ben dedim
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
''Fenerbahçe taraftarı, 16 Şubat Pazar günü saat 14:00'te Bağdat Caddesi'nde protesto yürüyüşü yapacak. Başkan Aziz Yıldırım'ın cezasının Yargıtay tarafından onanmasına tepki olarak yapılacak yürüyüşte, yönetime destek verilecek.Caddebostan'dan Saracoğlu Stadı'na kadar yürüyüş yapacak olan sarı-lacivertli taraftarlar ardından Fenerbahçe'nin Kasımpaşa ile oynayacağı maçta takımlarına destek verecekler. ''
Caddebostan' dan Stadyuma diyor
|
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||
Yani bizi etkilemez mi diyorsun Doğan?
|
|||
![]() |
|||
||
%99 etkilemez , ama birşeyi 40 kere söylersen olur o yüzden mekanı değiştirelim, Allah korusun birisinin aracı bağlanır bişey olur ihale bana kalır, hertürlü mekan önerilerini değerlendirebiliriz
|
|||
![]() |
|||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
||
Araç bağlanmasından ziyade yürüyüş her ne kadar bizim yolumuzun üstünde olmasa da anladığım kadarıyla, bizim destan yazan polisimiz onlara müdahale eder ve oralar karışır muhtemelen günümüz biber gazları vb. olaylarla zehir olmasın diye düşünüyorum. Aslında mekan ayarlandı adamla anlaşıldı yer ayırtıldı falan şimdi ona iptal ediyoruz demeyi de hiç mi hiç sevmiyorum ama sanki başımız ağrır gibi stad civarına gidersek.. Yine de o civarla ilgili en ufak bir bilgimin olmadığını, olasılıklar üzerine bunları yazdığımı belirtmek isterim..
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
||
Etkilemezse sorun yok stadla mekan arasında uzun mesafeler var yakın degil mekanla stad birbirine başka yol varmı bilmiyorum yada benmi ordan gelmek zorunda kaldım giderken stadın önünden geçtim
|
|||
|
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||
Bence tam tersi %99 etkiler Amasya Fenerbahçeliler derneği bile geliyorsa bence büyük bir organizasyon var. Kadıköy'e giriş çıkış her taraf polis kaynayacak sonuçta, yürüyüşe gelen insanlarda bizle aynı yolu kullanacak.
|
|||
![]() |
|||
Brk44 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: Güngören/İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 270 |
||
Abi bencede etkiler gibi doğan abicim yer bakalım hemen bugun hata numara yazıyım bi konus abicim olurmu ?
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
0216 320 24 25 haftasonu Hava 20 dereceye ulaşıcagınsan bahsediyor hava durumlarıda on numara olabilicegini düşünüyorum netten bakabilirsiniz çam vadisi cafe
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
tamam yer araştır Burak bakalım, geçen dediğin yerde olur Nargile olsun yerisi çok önemli değil
|
|||
![]() |
|||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
||
şimdi fenerbahçe parkı doğan ın dediği gibi stad dan baya ters bi
noktada fakat ulaşım olarak fenerbahçe parkına ulaşım için 2 yol var
birincisi konu 1. sayfada işaretlerle belirtilen yol ki bu yol bence
kesinlikle sıkıntılı olacaktır 2. yol ise d-100 den maltepe yönüne gidiş
kozyatağı bostancı ayrımından sapılarak bostancı gösteri merkezinin
oradan bağdat caddesine bağlanarak ve ara yollardan girerek fenerbahçe
parkına ulaşılabilir ama 2. yol baya karışık ve dolaşmalı bir yol her
iki yolda da bağdat caddesini kullanılması mecbur bir taşkınlık olmasa
bile eminimki kapatılan yollar ve yoğun trafik sıkıntı yaratabilir
|
|||
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|||
![]() |
|||
||
Biz bence riske girmeyelim güzel bi gün için 1. Köprü yolunu hiç kullanmayalım..
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Buluşma yerini kesinleştirelim ona göre Avrupa Yakası için bir buluşma noktası düzenleyelim mekana beraber ilerleyelim
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
e neresi olsun o zaman:)
|
|||
![]() |
|||
||
Bencede beraber gidelim yoksa navigasyon kimbilir nerelere sokar beni :) Gerçi biz zaten birbirimizin dibindeyiz :D Serkan abi Burak Recep ben başka yokmu artıran :)
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Benide sizden sayın nerde olsanız bulurum sizi ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Buluşma öncesi avrupada buluşma diye konu mu açsak
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Sadece biz değiliz tabiki var bir kaç arkadaş daha benimde tanıdıgım kişiler var beraber gelicek önce bi buluşma yeri tekrar belli olsunda açarız konuyu :)
|
|||
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 2425262728 39> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |