![]() |
|
Km hız ibresi çalışmıyor (ÇÖZÜLDÜ) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ROLAND ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Kasım 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2014 Saat 11:52 |
Arkadaşlar merhaba 2001 model roland garros aracım var akşam aracı bıraktığımda hiçbir sıkıntı yoktu fakat sabah olduğunda km ibresinin hareket etmediğini fark ettim arıza nerededir yardımlarınızı bekliyorum
![]() ![]() ![]() Düzenleyen ROLAND - 03 Mart 2014 Saat 11:11 |
|
PEUGEOT 206 ROLAND GARROS
|
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
akü kutup başını kurallara uygun olarak söküp 2 dk bekleyip ardından tekrar takın. Düzelmezse hız sensör arızası olabilir.
|
|
![]() |
|
furkanyakar ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
içine 100 tl düşmüş. iyi bir elektrikciye götürün göstergeyi söküpde motorunu değiştirecek. o motorların ömrü 12-14 yıl arası zaten ömrünü tamamlamış :) geçen yıl ben de yaptırmıştım.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
Bende de aynı olmuştu. Kutup başını sök tak yaptıktan sonra düzeldi.
|
|
![]() |
|
ROLAND ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Kasım 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Önce bir aküyü deneyeyim baktık olmadı elektrikçiye kadar gidicez artık teşekkürler arkadaşlar ilginiz için
|
|
|
|
![]() |
|
furkanyakar ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
rica ederim :)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
akü başını söktüm ama hiçbir şey fark etmedi bu arada bilgi ekranı çalışmadığı için teybin kodunuda giremiyoruz teyp de çalışmıyo şu anda koduda bilmiyoruz zaten nasıl yapıcaz bilmiyorum
|
|
|
|
![]() |
|
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
Benim aracın da km sayacı çalışmıyordu yaptırdım ama otomatik vitesti ve şanzımanda bir dişlide kırık vardı onla ilgiliydi. Sorunu çözene kadar bayağı uğraşmıştım hatta 1 seneden fazla km sayacı çalışmadan kullandım aracı. Ama sizin sorunun o kadar sıkıntılı olduğunu düşünmüyorum hız sensörünü kontrol ettirin ondan olabilir ilk olarak ben ona baktırmıstım. Yine göstergedeki dişlilerde de sıkıntı olabilir paneli sök bir bak istersen.
|
|
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |