![]() |
|
Km hız ibresi çalışmıyor (ÇÖZÜLDÜ) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ROLAND ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Kasım 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2014 Saat 11:52 |
Arkadaşlar merhaba 2001 model roland garros aracım var akşam aracı bıraktığımda hiçbir sıkıntı yoktu fakat sabah olduğunda km ibresinin hareket etmediğini fark ettim arıza nerededir yardımlarınızı bekliyorum
![]() ![]() ![]() Düzenleyen ROLAND - 03 Mart 2014 Saat 11:11 |
|
PEUGEOT 206 ROLAND GARROS
|
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
akü kutup başını kurallara uygun olarak söküp 2 dk bekleyip ardından tekrar takın. Düzelmezse hız sensör arızası olabilir.
|
|
![]() |
|
furkanyakar ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
içine 100 tl düşmüş. iyi bir elektrikciye götürün göstergeyi söküpde motorunu değiştirecek. o motorların ömrü 12-14 yıl arası zaten ömrünü tamamlamış :) geçen yıl ben de yaptırmıştım.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
Bende de aynı olmuştu. Kutup başını sök tak yaptıktan sonra düzeldi.
|
|
![]() |
|
ROLAND ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Kasım 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Önce bir aküyü deneyeyim baktık olmadı elektrikçiye kadar gidicez artık teşekkürler arkadaşlar ilginiz için
|
|
|
|
![]() |
|
furkanyakar ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
rica ederim :)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
akü başını söktüm ama hiçbir şey fark etmedi bu arada bilgi ekranı çalışmadığı için teybin kodunuda giremiyoruz teyp de çalışmıyo şu anda koduda bilmiyoruz zaten nasıl yapıcaz bilmiyorum
|
|
|
|
![]() |
|
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
Benim aracın da km sayacı çalışmıyordu yaptırdım ama otomatik vitesti ve şanzımanda bir dişlide kırık vardı onla ilgiliydi. Sorunu çözene kadar bayağı uğraşmıştım hatta 1 seneden fazla km sayacı çalışmadan kullandım aracı. Ama sizin sorunun o kadar sıkıntılı olduğunu düşünmüyorum hız sensörünü kontrol ettirin ondan olabilir ilk olarak ben ona baktırmıstım. Yine göstergedeki dişlilerde de sıkıntı olabilir paneli sök bir bak istersen.
|
|
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |