![]() |
|
İSTANBUL BULUŞMASI (O AĞACIN 6) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 2223242526 39> |
Yazar | |||
Brk44 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: Güngören/İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 270 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
boşver abi sıkma canını fenomen bi söz var bilirmisin.. 10 tane 1 lirada 10 lira yapar. 2 tane 5 lirada 10 lira yapar
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
tetik-soner ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
tabii öylede daha çok araç daha fazla ilgi demek daha fazla görsellik demek....habercileride mi çağırsak ne...reklam yaparız
![]() |
|||
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
|||
![]() |
|||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
||
vaaay ben bunu ilk defa duydum güzelmiş :)
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
||
![]() |
|||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|||
![]() |
|||
Brk44 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: Güngören/İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 270 |
||
bu ara fenalardayım havada güneşli yerimde duramıyorum :D
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
akşam 8' de beklerim iskelede bak ona göre
|
|||
![]() |
|||
||
abi ciddimisin :) ona göre işten direk oraya gelicem :) |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
||
benim buradan çıkmama baglı erken çıkarsam kesin gelirim bende vapurla
|
|||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|||
![]() |
|||
||
ok akşam 8' de bekliyorum bak
|
|||
![]() |
|||
||
anlaştık :)
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
başka gelen yokmu :)
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
tetik-soner ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
||
valla akşama misafirim olmasaydı ben gelirdim..
|
|||
Peugeot 206 1.4 xr 2000
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
||
ben ön cam için film almıştım güneşlik olanından anlayan varsa buluşmada benim cama yapalım onu yaa..
|
|||
Peugeot 206 1.4 xr 2000
|||
![]() |
|||
||
bu akşam quik doğanla ufak bi buluşma yapıyoruz müsait olanları bekleriz :) ben buluşmaya marmarayla katılmayı düşünüyorum
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
||
bana haber veren olmadı ayıp size ayıp ayıp...
|
|||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|||
![]() |
|||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
||
açım çok açım ölüyormuyum ne patso mu?
|
|||
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|||
![]() |
|||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
||
gece gunceli :)
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
zayıflıycam zayıflıycam
![]() |
|||
![]() |
|||
||
çok ani ve güzel bi mini buluşma oldu, mekanı inceledik,masaları ayırttık, otoparkı ayarladık,haber veremediklerimiz için özür dileriz
![]() ![]() Düzenleyen dogan106 - 12 Şubat 2014 Saat 01:24 |
|||
![]() |
|||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
||
arkadaşlar ayağnıza sağlık. sohbet güzeldi. çay ve ortam için ayrıca saolasın doğan abi akşam akşam kafa dağtıık :) pejo turkey için mini ama çakma formlar için dünya çapında olan bu buluşmaya katılmaktan keyif aldım tekrarları bol olur inşallah :)
|
|||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 2223242526 39> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |