![]() |
|
İSTANBUL BULUŞMASI (O AĞACIN 6) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 1819202122 39> |
Yazar | |||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
Fener' de gidiceğimiz yer muahabbet /soppet' e tam uygun içerde öyle yüksek ses yok, tek kötülüğü 5' er lira otopark ücreti olması, Maç olması trafiği etkilemez kış günü ben buna eminim (ki etkilese bile mesafe 1 km en fazla 15 dakikalık trafik olucak) , Avm dediğim , akşam 6 dan sonra isteyenin geleceği bişey, biz zaten 1' den en az 5 ' e kadar Fener' de cafede oturucaz, avm ekstra olursa olucak:)
|
|||||
![]() |
|||||
Brk44 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: Güngören/İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 270 |
||||
benim komşumsun unutma :)
|
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Brk44 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: Güngören/İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 270 |
||||
abi gerçekten maç günü sıkıntı olur.. yinede akşam telefonlaşalım serkan dayımla felan bence o taraftan uzak durmamız daha iyi olur..
|
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Bursat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 355 |
||||
Avrupa yakasında bir kaç araba buluşalım da neresi olursa olsun alışığız trafiğe :) Anadolu yakasını çok bilmem sonra şileden çıkarım walla :D
|
|||||
308 Active | 1.6. HDI | 2015 "Pazartesi"
207 Trendy | 1.4. HDI | 2007 "Perşempe Rahmetli" 307 XR BVA | 1.4 HDI| 2004 "Cuma Rahmetli" |
|||||
![]() |
|||||
||||
serkan dayım gti reco adaşım ben akif yakınız birbirimize toplanıp öyle geçeriz ama yer konusu sıkıntı gerçekten.. buna çözüm bulmamız lazım
|
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
aynen abi biz beraberiz anadoluda merak etme arkamızda olursan şileden çıkmazsın
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
||||
:) sen karşıda olmıycak mısın c.tesiden? iki adımlık yerdeyiz :))
|
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Bursat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 355 |
||||
Hahah tamam kardeşim aldım plakayı :D
|
|||||
308 Active | 1.6. HDI | 2015 "Pazartesi"
207 Trendy | 1.4. HDI | 2007 "Perşempe Rahmetli" 307 XR BVA | 1.4 HDI| 2004 "Cuma Rahmetli" |
|||||
![]() |
|||||
||||
Yok yok buradayız merak etme :)
|
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
||||
tamam o zaman bekle bizi anadolu yakası
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
Yan anadolu yan... peugeotturkey geliyor yannn yannn :))
|
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
tetik-soner ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
beykoz karışık yerler herkes bilmiyor oraları..fenerbahçe iyi bence maç saat 19.00 biz 13.00 buluşucaz sorun olmaz bencede...sessiz sakin yer istiyorsanız şileye gidelim incin top oynuyor oralarda memleketim diye söylemiyorum ama kışın ölü yer şile
![]() |
|||||
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
|||||
![]() |
|||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||||
Kesinlikle bizim buluşucağımız saatlar ne stadın giriş kalabalığına denk geliyor nede çıkışına, o yüzden no problemo, tek korkumfenerbahçe parkının içindeki cafede nargile varmıydı onu hatırlamıyorum onu bi netleştiriyim ben
|
|||||
![]() |
|||||
||||
ben son uyarımı yapıyım demiştim derim
![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
abi hiç maç izlemeye gitmedinmi stada yada maç günü kadıköye hiç gitmedin mi :) neyse olmadı bi sigara yakarız trafikte çilee şarkısı eşliğinde hep beraber çile çekeriz
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
biz zaten yola en geç 12 de düşeriz ki ancak yetişiriz saat 13'e kadar bence rahat gideriz saat bayağı erken ya..
|
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
tetik-soner ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
hem bu arada beni ekleyin ölmez sağ kalırsak acil bişey olmazsa (allah korusun) %99.9 geliyorum...Benin oğlanın doğum günü vardı o günde hanım kadınlar ve çocuklar olacak deyince bi ohh çektim...
|
|||||
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
|||||
![]() |
|||||
||||
abilerim bu hafta sivas maçında yaşanan olaylardan dolayı genç fenerliler eylem planında ve polis takviyesi istenicekmiş istanbul emniyet müdürlüğünde onlar bağdat caddesini kapatırlarsa ne girebiliriz girsekde cıkamayız maç saatine kadar.. bence biraz kadıköye giden yollardan uzak durmalıyız 2. köprüyü kullanıcağımız şekilde bi yer bakılsa yada siz bilirsiniz.. karşıya geçmek direk kadıköy yolu zaten bi kapanırsa biz sizi uğurlamaya geliriz artık
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
hacı sen bu kadar tutturdun ya, yaşanabilicek en ufak olayda buluşmanın şom ağızlısı sen olucaksın ona göre
![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
Abi yapmayın ben söyledim sakallarımıda uzattım
![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 1819202122 39> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |