![]() |
|
İSTANBUL BULUŞMASI (O AĞACIN 6) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 1718192021 39> |
Yazar | ||
Brk44 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: Güngören/İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 270 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bence sıkıntı olur cunku hava güzel millet erkenden gelip geziyor oralarda bunu gözlerimle şahit oldum düğün le mac aynı güne denk gelmişti erken gittiğim halde girişim 1 saati sürdü :) bu yüzden bence yer değişikliği büyük sıkıntı olucagını sanmıyorum yine anadolu yakasında farklı bi yer bulabiliriz
|
||
![]() |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
bizim buluşma yerimiz ile stadın alakası yok. Dönüşte patsoya giderken çok az alakası olabilir (max 10 dakika etkiler) bana güvenin
![]() |
||
![]() |
||
|
Volkan' ım maç 9' da bitiyor ama ben hiç sanmıyorum 9' a kadar Fener' de oturucağımızı, muhtemelen 5' e kadar felan otururuz sonra bağlarbaşı patsoya geçicez zaten, patsoyu yedikten sonra isteyen kişilerle beraber belki Capitol' e gideriz sinamaya vs. yada bi cafede maç' ı izlemeye gidebiliriz, duruma göre değişir:)
|
||
![]() |
||
Brk44 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: Güngören/İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 270 |
|
inş bu dediklerin bu şekilde gerçekleşir :)
|
||
![]() |
||
![]() |
||
|
patsodan sonra napıcaz sen onu düşün:)
|
||
![]() |
||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
|
paranoya yapıyor olabilirim ama fener maçı varsa o gün sıkıntılı geçer trafik denetimleri artar en başta e bide bu organizasyonda grup halinde pejo gören ekipler allah der avuçlarını ovuşturmaya başlar eğer hava güneşlide olursa fenerbahçe parkı aşırı kalabalık olur çoğu fenerbahçe taraftarı maç saatine yaklaşana kadar parkta zaman geçirir sonra 17-18 saatleri gibi stad yolunu tutar buda + bi kalabalık trafik olur = )
|
||
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
||
![]() |
||
|
yaz mevsimi olsa haklısınız ama şubat ayında hiçkimse öğlen 1 de stada gitmez, bizim buluşucağımız yer stadın 1 km kadar ilerisi olduğu için sorun olmıyacaktır, genede farklı bi yerde buluşmak isterseniz değerlendiririz
Düzenleyen dogan106 - 10 Şubat 2014 Saat 14:30 |
||
![]() |
||
|
bir ay önce düğün vardı hava kapalıydı saat 3 de stadın etrafı full du :( trafik memurları diyo ya :( korkuyorum onlardan ben hep.. beykoz sahilemi gitsek daha güzel olur sakin sessiz :) çam vadisine tepeye cekeriz cay nargile oradada var nasıl olur bi düşünün..
http://alkolsuzmekanlar.com/cam-vadisi/ adresten bi kontrol edelim..
|
||
![]() |
||
![]() |
||
|
valla resimden sahil değilde tepede biyer gibi gözüküyor
![]() |
||
![]() |
||
|
Patsodan sonra nabıcaz :D adaşş nerdesin bak ne diyor quik doğan
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
ben hazıırım 18-55 50-200 70-300 lensler ve tripod ve prof makinam ikizler ve auris olarak görüş ve önerilere açığız bölgemizim temsilcisi :)
|
||
![]() |
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
bende hazırım golfüm ve mazot kokum ile orada olucam :D
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
|
Sinema diyorum sinema
![]() |
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
olur abi ölüme gidelim de gidelim serkan dayımda gelsin tamam :))
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
|
Ben çam vadisindeyim arabalar için mükemmler resmler yerler müsait bence daha iyi olur yada buna benzer rahat gidebiliceğimiz araçlar için geniş bi alan böyle bi yer :) abicim böyle doğa olsun :D alısverıs merkezi sinema muhabbet edemeyiz ne dersiniz abilerim yine de siz büyüklerimizi dinliyoruz bekliyoruz haber verin biz kardeşlerinizi hazırız.
|
||
![]() |
||
![]() |
||
|
bi konuşalım Serkan Abiyle ama bak hiç bilmiyorum tarif ettiğin yeri
|
||
![]() |
||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
|
bahsettiğiniz yerlerin hiçbirini bilmiyorum ama bence de muhabbet sohbet etmek daha mantıklı sinema avm muhabbeti öldürür gibi geliyor :)
|
||
![]() |
||
![]() |
||
|
çok kolay beykoza iniosun yoros kalesi tabelasından devam bu kadar direk oraya cıkıyor başka yere gidemezsn :) zaten kavacık da toplanırz beraber devam ederiz
|
||
![]() |
||
![]() |
||
|
yakışıklı kardeşini (ben) takip edersin beraberiz zaten
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
|
Aynen zaten toplanıp gideriz en kötü ihtimalle navigasyon var :) biz serkan abiyle burdan birlikte geçeriz zaten karşıda da sizinle buluşuruz devam ederiz..
|
||
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 1718192021 39> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |