![]() |
|
İSTANBUL BULUŞMASI (O AĞACIN 6) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 1415161718 39> |
Yazar | ||
Brk44 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: Güngören/İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 270 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
gemilerde talim var
bahriyeli yarim var oda gitti sefere nede talihsiz başım var hani benim recebim recebim ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
|
BU GÜZELMİŞ :)
|
||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Ben Recebimi bırakırmıyım hiç ya olurmu öyle şey, bütün planlarımı iptal ettim kapısının önünden alıp getirecem, dönüşte ordan memlekete geçecem ama :)
|
||
![]() |
||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
|
ama her halükarda receb bi satışa uğruyor serkan = )
|
||
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Bütün Avrupa ekibiyle görüştüm hepsi organizasyondan sonra memlekete gidecekmiş, şimdi Recep'e dönüş alternatifi lazım :)
|
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
Ben Türkiye turuna çıkıyorum
![]() |
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
|
akbilim var benim
![]() ![]() ![]() Düzenleyen kuscu38 - 06 Şubat 2014 Saat 23:52 |
||
206 XS Tu5 Motor...
||
![]() |
||
|
inşallah yolda giderkene hacı murat sollar seni
![]() |
||
206 XS Tu5 Motor...
||
![]() |
||
Brk44 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: Güngören/İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 270 |
|
Serkan dayı bende sizin orayı merak ediyordum
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Günaydın Günceli
![]() |
||
![]() |
||
tetik-soner ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
günaydınnnnnnn
![]() |
||
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
||
![]() |
||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
|
O zaman benden de hayırlı cumalar günceli :)
Dün bizim prenses teyzesinin burnuna kafa atmış, kıkırdağı yerinden kaymış burnunun bir tarafı tıkalı şimdi baldızın. Pazartesi günü Kastamonu'da ameliyat olacak eşimle kızımı da gönderiyorum yanında olmak istiyorlar :) dolayısıyla benim karşıya geçme işim iptal oldu. Bende pazar günü direk buluşma için geçicem. Sonuç: Recep'e bulaşmayın beyler!!!
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Volkan' ım büyük geçmiş olsun , yardım edebileceğimiz birşey var mı?
|
||
![]() |
||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
|
Yok kardeşim sağol Allah razı olsun, çok şükür büyük birşeyi yok azıcık yamulmuş burnunun ucu bide bi taraftan nefes alamıyor kıkırdak tıkamış. P.tesi kayınpeder karşılayıp orada halledecek. Pazar akşamı döneceklerdi zaten, gitmeden bizim yaramaz yapmış yapacağını :)
|
||
![]() |
||
![]() |
||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
|
geçmiş olsun volkan
alma recebin ahını çıkar aheste aheste diyesim geldi = ) |
||
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
Geçmiş olsun volkanım aldık recebin ahını çıkıyo valla aheste aheste ramazan abininde dedigi gibi :)
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
|
sağol abi :))
sağol kardeşim :) aman sizde dikkat edin :p :))
|
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Geçmiş olsun yakışıklı :) o değilde recepgti ne oldu ya sesi soluğu çıkmıyor artık slx mi desek diyorum :)
|
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Sağol kardeşim :) bizi başka forumlarla mı aldatıyo yoksa
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Burak' ın yarım yıldan fazladır attığı mesaj 54.. fakat bu topicte 22 mesaj' ı var. Sonuç= Reco bağımlılık yapar
![]() Düzenleyen dogan106 - 07 Şubat 2014 Saat 11:42 |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 1415161718 39> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |