Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU >Nasıl Yapılır ? >307
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ekran tamam.  Gösterge ışığını nasıl değiştiririm
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Ekran tamam. Gösterge ışığını nasıl değiştiririm

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
muro_60 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı muro_60 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ekran tamam. Gösterge ışığını nasıl değiştiririm
    Gönderim Zamanı: 18 Aralık 2013 Saat 13:15
hiçte zor degil 12 ad kücük ledle işin görülür yeni yaptım ben ibreyi kırmızı yapmayı cok istedim ama yapamadım yeri zor hepsi beyaz şimdi oda güzel oluyo.
peugeot 307 xt premium
Yukarı Dön
samet206 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı samet206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Aralık 2013 Saat 13:22
Zor bir işlem değil zaten saati yaptıysanız onuda yaparsınız ancak renklendirme yaparken göz yormıcak renkler seçmenızı tavsiye ederim orjınal renkler ona göre ayarlanmış vaziyette dengesız renkler olursa bellı bır sure sonra çok fazla yormaya başlıyor.Bırde butun ışıkların eşit dağılmasına dıkkat edın derım yanı bır kısmı daha parlak bır kısmı daha sönük oluyor böyle hatalar yapılabılıyor Yapılcak işlemi zaten paneli sökünce anlıyorsunuz az çok.Mavi turuncu yeşil kırmızı güzel oluyor ama beyaz kesınlıkle tavsiye etmem .Panel sökümü hakkında bılgı veremıyorum aracım 206 benım aracımda ustundekı şapka tırnaklı bıraz çekınce çıkıyor o çıktıktan sonrada panel ıçın 2 vıda sökmek yeterli oluyor.

Düzenleyen samet206 - 18 Aralık 2013 Saat 13:27
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı...
Yukarı Dön
zorvolkan Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı zorvolkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2014 Saat 17:06
bu konu ile alakalı değil ama,ben bir sorunumu belirtmek istiyorum.Arabayı ilk çalıştırdığım zaman renkler ve yazılar çok belli iken bir süre sonra solmaya ve okunmamaya başlıyor.Bunun nedeni nedir?
Yukarı Dön
zorvolkan Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı zorvolkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2014 Saat 20:44
Orjinalini yazan: 307bursa 307bursa Yazdı:

Orjinalini yazan: zorvolkan zorvolkan Yazdı:

bu konu ile alakalı değil ama,ben bir sorunumu belirtmek istiyorum.Arabayı ilk çalıştırdığım zaman renkler ve yazılar çok belli iken bir süre sonra solmaya ve okunmamaya başlıyor.Bunun nedeni nedir?

ampüller ömrünü tamamlamıştır yenilediğinizde düzelecektir

teşekkürler dostum.Yalnız ben bunu sökmeye cesaret edemem ya :)

Yukarı Dön
reality59 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı reality59 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Şubat 2014 Saat 03:38
Hocam beyaz şeffaf aydınger demişsin de burayı tam olarak anlamadım açar mısın biraz ?

Peugeot 307 - 2004 HDI XR
Peugeot 106 - 2002 QuickSilver
Tekirdağ / ÇORLU
Yukarı Dön
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı reality59 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2014 Saat 14:39
Güncel ? :)

Tekirdağ / ÇORLU
Yukarı Dön
lthec Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı lthec Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Şubat 2014 Saat 10:37
307 lerin kendi ekranı ısı yükseldikçe silikleşir. Bende led ile ışığı arttırıp ekran rengini mavi asetat kullanarak mavi yapmıştım fakat ilk başta çok canlı olan ekran arabayı kullanıp içerideki ısı yükselince yine silikleşti. ben bu yüzden yeni nesil 206 ekranı ile silikliği giderdim fakat bu seferde sadece radyo çalışır halde kaldı. cd okuyucu ve çoklu cd çalar devre dışı kaldı.
L T H E C
Yukarı Dön
lthec Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı lthec Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Şubat 2014 Saat 10:44
Bu arada ekranın arkasındaki turuncu katmanı sökerken şaç kurutma makinesi ile ısıtıp öyle sökün, hem rahat sökülür hemde turuncunun önündeki film tabakasına zarar verme olasılığı azalır.
L T H E C
Yukarı Dön
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı reality59 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Şubat 2014 Saat 13:04
Orjinalini yazan: 307bursa 307bursa Yazdı:

Orjinalini yazan: reality59 reality59 Yazdı:

Hocam beyaz şeffaf aydınger demişsin de burayı tam olarak anlamadım açar mısın biraz ?

ömür mesajı atlamışım kusura bakma 
aydınger kağıdını kırtasiyelerde bulabilirsin çok rahat zaten tek çeşit istediğinde verirler 
ben aydınger kağıdından turuncu kağıdın ölçülerinde 2 adet keserek kullandım gayette memnunum 

teşekkür ederim abi :) izin günümde ilk işim bu olacak :)

Tekirdağ / ÇORLU
Yukarı Dön
tolga.onal Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tolga.onal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Mart 2014 Saat 10:54
İşlemi yaparken ekranı anakarta bağlayan film şeklindeki iletken yer kenardan biraz soyuldu ve tekrar yapışmıyor yeni bir ekran almak zorundayım şuan ekrana görüntü gelmiyor :( İşlemi uygulayacak arkadaşlar buna dikkat etsin ben yandım siz yanmayın :) 
Yukarı Dön
tlp Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
26 - Eylül - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tlp Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Mart 2014 Saat 11:30
bendeki aydınlatma ledlerden oluşuyodu
normal tak çıkar ampül değil
eğer oyleyse değiştirmek için elektronik müdahale gerekecektir diye düşünüyorum
Yukarı Dön
serkomser Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı serkomser Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Mart 2014 Saat 10:20
Turuncu plakayı söktüm aydınger koydum (4 kat) fakat arka ekran siyah oldu hoşuma gitmedi. Yazıların silikliği aynı olunca turuncu plakayı tekrar koydum. Sonuç daha uzun süre yazılar kaldı fakat 20 dk sonra (sıcak klimayı açınca) tekrar soluklaştı. Bende bi koydum çekici 3 e ayrıldı :) ama kafam rahat.
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı serkomser Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Mart 2014 Saat 10:50
Ekran derken neresi? Cam panel mi?
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tolga.onal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2014 Saat 09:17
Orjinalini yazan: eurest eurest Yazdı:

Bende bi koydum çekici 3 e ayrıldı :) ama kafam rahat.

Konuyu hortlatmak gibi olacak ama bunu her gördüğümde gülüyorum en iyisini yapmışsın abi Alkış
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı serkomser Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2014 Saat 09:29
Sonradan toparladım şuan silik milik idare ediyo işte :)
Not: Sabah sabah arabayı kaldırıma sürttüm, sağ ön tarafını yani tampon yan kısmı ve cam yıkama su bidonu delindi sanırım arabanın altından su geliyodu, öyle bıraktım. Başka bişi değildir dimi?
SEN GİDERKEN...
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tolga.onal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2014 Saat 09:32
Cam su deposu sağ ön tarafta ama öyle alttan vurmayla delinicek bi pozisyonda değil bi kere sökmüştüm onu biraz yukarda ve iç tarafta kalıyor ama orda vurulacak başka bi depo olmaması lazım eğer tam boşaldıysa sileceklere su atmayı deneyin veya damlatıyorsa hala sıkın bütün suyu sileceklerden depoyu boşaltın bakalım damlatma devam edecek mi 
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tolga.onal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2014 Saat 09:33
delinmekten ziyade esnediyse eğer sileceklere giden hortum yerinden oynamış gevşemiş yada çıkmış olabilir
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı serkomser Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2014 Saat 09:39
Vurmadım Tolgacım sürttüm tampon esnek olduğu için baskı yapmış olmalı bidona?

Orjinalini yazan: tolga.onal tolga.onal Yazdı:

delinmekten ziyade esnediyse eğer sileceklere giden hortum yerinden oynamış gevşemiş yada çıkmış olabilir

Bende öyle düşünüyorum genede bi sorim dedim.

Düzenleyen eurest - 13 Mayıs 2014 Saat 09:41
SEN GİDERKEN...
Yukarı Dön
Serkan Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Serkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2014 Saat 13:23
Geçmiş olsun Hocam, su çıkışı bidonun alt tarafında fiskiye motoru direk bidona giriyor muhtemel motor yerinden oynamıştır.
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı serkomser Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2014 Saat 13:27
Teşekkür ederim, hortum yerinden oynamış lifte kaldırıp taktık.
En kötü sorunumuz böyle olsun can sağolsun gerisi problem değil.
SEN GİDERKEN...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 3008 1.2 Puretech 130 Eat8 Ateşleme sorunu son mesaja git 9178 7 erthe
konu icon Subap kaldirma valf hatasi son mesaja git 249 0 Mertdr
konu icon GİDERİLEMEYEN ARIZA son mesaja git 89 0 TİMSAH 71
konu icon GİDERİLEMEYEN ARIZA son mesaja git 79 0 TİMSAH 71
konu icon 207 Coilover & Süspansiyon son mesaja git 272 0 ShoryuReppa
konu icon Ariza son mesaja git 164 0 Bayram 0816
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 2323 2 talip206
konu icon 307 çözümsüz hararet problemi son mesaja git 6755 17 talip206
konu icon 206 otomatik basınç ayar arızası son mesaja git 145 1 talip206
konu icon Satilik Peugeot 208 2015 Coilover Basaran son mesaja git 149 0 selahattnsahman
konu icon 208(2015) Başaran Coilover son mesaja git 147 0 selahattnsahman
konu icon Araç içi ekran android auto sorunu hk. son mesaja git 733 1 Ozzy1903
konu icon Peugeot 208 2015 1.2 PureTech Yakıt Tüketimi son mesaja git 199 0 selahattnsahman
konu icon 5008 GT Şanzıman Arızası son mesaja git 187 0 eRRoR
konu icon 306 1.6 8V silindir kapak son mesaja git 889 0 freestyle53
konu icon PEVGEOT 206 TEKLEM SORUNU son mesaja git 349 0 kartal5200
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 563 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 415 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107917 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1659 0 kralex18
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 AUGUST EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
selahattnsahman 3
talip206 3
TİMSAH 71 2
eRRoR 1
ErkamC 1
Ozzy1903 1
Bayram 0816 1
ShoryuReppa 1
Mertdr 1
erthe 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English