![]() |
|
İSTANBUL BULUŞMASI (O AĞACIN 6) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 89101112 39> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
halloldu
![]() Düzenleyen dogan106 - 03 Şubat 2014 Saat 14:50 |
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
Hadi bakalım merakla bekliyoruz :) nedir ne değildir bi netleştirelim :)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Brk44 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: Güngören/İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 270 |
BULUŞMALARIMIZI ÖZLEDİK :)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
La adaş helal la şifrenide bulmuşsun giriyosun foruma birde küçük yazsan tam süper olacak :)) |
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Brk44 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: Güngören/İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 270 |
ADAŞ Çalışıyorum ya programda büyük harf kullanmak zorundayım ondan alışkanlık oldu :)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Hay canum benim muhasebecinin çilesi zaten o bendede öyle zor alıştım forum kuralları geregi büyük yazmak bağırmak anlamına geliyo hebarın olaa :)
|
|
|
|
![]() |
|
sayın abilerim kardeşlerim aziz bey amcam serkan bey dayım :) özür dilerim forum kurallarını bilmiyorum foruma halen resim atamıyorum
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
onuda öğreticem adaşım sana sen canını sıkma :D
Burayı bi bak http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=22927&FID=135&PR=3&title=siteye-resim-yukleme-photobucket |
|
|
|
![]() |
|
Çok uzun iş adaşım ya :) sen benim yerime atarsın
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Çek bi kaçtanede atalım ozaman :D
|
|
|
|
![]() |
|
Videolar ve resimler yakında hazır olur adaşım sonra sana atarım sende atarsın
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
adaş etiketleme yokmu forumda
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Bursat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 355 |
OooOO İşlere daldık foruma bakmaz olduk geri döneyim dedim ve güzel bir başlık açılmış. İnşallah bende orada olacağım arkadaşlar yerimi ayırtın ^^
|
|
308 Active | 1.6. HDI | 2015 "Pazartesi"
207 Trendy | 1.4. HDI | 2007 "Perşempe Rahmetli" 307 XR BVA | 1.4 HDI| 2004 "Cuma Rahmetli" |
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Gelmek icin istekliyim. İnsallah gelebilirim yeen. İş güç belli olmuyor bende. 14 subat aksami kesin cevabi verebilirim. Aurise naptin : ![]() |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Bursat kardeşim bir iki ay daha girmesen bu kimdi acaba diyecektik :)) |
|
![]() |
|
Bursat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 355 |
Aynen dostum ben bile mesaj atarken utandım :) Çaya bekliyoruz hala ^^
|
|
207 Trendy | 1.4. HDI | 2007 "Perşempe Rahmetli" 307 XR BVA | 1.4 HDI| 2004 "Cuma Rahmetli" |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Buluşmayı bi atlatalım sonrasında inşallah bu arada telefonu özelden atsana bana ufak bi rehber kaybı yaşadım bende sana atarım
|
|
![]() |
|
Bursat abi nerelerdesin sen özlettin vala :)
|
|
|
|
![]() |
|
Aynen Burak'ım bende çok özledim walla :)
|
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
benim noyuda kaybettin sanırım hacı abi
![]() ![]() ![]() |
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 89101112 39> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |