![]() |
|
Ekran tamam. Gösterge ışığını nasıl değiştiririm |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Aralık 2013 Saat 13:15 |
|
hiçte zor degil 12 ad kücük ledle işin görülür yeni yaptım ben ibreyi kırmızı yapmayı cok istedim ama yapamadım yeri zor hepsi beyaz şimdi oda güzel oluyo.
|
||
peugeot 307 xt premium
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Zor bir işlem değil zaten saati yaptıysanız onuda yaparsınız ancak renklendirme yaparken göz yormıcak renkler seçmenızı tavsiye ederim orjınal renkler ona göre ayarlanmış vaziyette dengesız renkler olursa bellı bır sure sonra çok fazla yormaya başlıyor.Bırde butun ışıkların eşit dağılmasına dıkkat edın derım yanı bır kısmı daha parlak bır kısmı daha sönük oluyor böyle hatalar yapılabılıyor Yapılcak işlemi zaten paneli sökünce anlıyorsunuz az çok.Mavi turuncu yeşil kırmızı güzel oluyor ama beyaz kesınlıkle tavsiye etmem .Panel sökümü hakkında bılgı veremıyorum aracım 206 benım aracımda ustundekı şapka tırnaklı bıraz çekınce çıkıyor o çıktıktan sonrada panel ıçın 2 vıda sökmek yeterli oluyor.
Düzenleyen samet206 - 18 Aralık 2013 Saat 13:27 |
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
zorvolkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2014 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zorvolkan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bu konu ile alakalı değil ama,ben bir sorunumu belirtmek istiyorum.Arabayı ilk çalıştırdığım zaman renkler ve yazılar çok belli iken bir süre sonra solmaya ve okunmamaya başlıyor.Bunun nedeni nedir?
|
||
![]() |
||
zorvolkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2014 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zorvolkan
|
teşekkürler dostum.Yalnız ben bunu sökmeye cesaret edemem ya :) |
||
![]() |
||
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
|
Hocam beyaz şeffaf aydınger demişsin de burayı tam olarak anlamadım açar mısın biraz ?
|
||
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
||
![]() |
||
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
|
Güncel ? :)
|
||
||
![]() |
||
lthec ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
|
307 lerin kendi ekranı ısı yükseldikçe silikleşir. Bende led ile ışığı arttırıp ekran rengini mavi asetat kullanarak mavi yapmıştım fakat ilk başta çok canlı olan ekran arabayı kullanıp içerideki ısı yükselince yine silikleşti. ben bu yüzden yeni nesil 206 ekranı ile silikliği giderdim fakat bu seferde sadece radyo çalışır halde kaldı. cd okuyucu ve çoklu cd çalar devre dışı kaldı.
|
||
L T H E C
|
||
![]() |
||
lthec ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
|
Bu arada ekranın arkasındaki turuncu katmanı sökerken şaç kurutma makinesi ile ısıtıp öyle sökün, hem rahat sökülür hemde turuncunun önündeki film tabakasına zarar verme olasılığı azalır.
|
||
L T H E C
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
|
teşekkür ederim abi :) izin günümde ilk işim bu olacak :)
|
||
||
![]() |
||
tolga.onal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2014 Konum: İstanbul-Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 523 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
|
İşlemi yaparken ekranı anakarta bağlayan film şeklindeki iletken yer kenardan biraz soyuldu ve tekrar yapışmıyor yeni bir ekran almak zorundayım şuan ekrana görüntü gelmiyor :( İşlemi uygulayacak arkadaşlar buna dikkat etsin ben yandım siz yanmayın :)
|
||
![]() |
||
tlp ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2011 Konum: İzmit/Kartepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 407 |
|
bendeki aydınlatma ledlerden oluşuyodu
normal tak çıkar ampül değil eğer oyleyse değiştirmek için elektronik müdahale gerekecektir diye düşünüyorum |
||
![]() |
||
serkomser ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 269 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkomser
|
Turuncu plakayı söktüm aydınger koydum (4 kat) fakat arka ekran siyah oldu hoşuma gitmedi. Yazıların silikliği aynı olunca turuncu plakayı tekrar koydum. Sonuç daha uzun süre yazılar kaldı fakat 20 dk sonra (sıcak klimayı açınca) tekrar soluklaştı. Bende bi koydum çekici 3 e ayrıldı :) ama kafam rahat.
|
||
![]() |
||
serkomser ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 269 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkomser
|
Ekran derken neresi? Cam panel mi?
|
||
![]() |
||
tolga.onal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2014 Konum: İstanbul-Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 523 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
|
Konuyu hortlatmak gibi olacak ama bunu her gördüğümde gülüyorum en iyisini yapmışsın abi
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkomser
|
Sonradan toparladım şuan silik milik idare ediyo işte :) Not: Sabah sabah arabayı kaldırıma sürttüm, sağ ön tarafını yani tampon yan kısmı ve cam yıkama su bidonu delindi sanırım arabanın altından su geliyodu, öyle bıraktım. Başka bişi değildir dimi?
|
||
SEN GİDERKEN...
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
|
Cam su deposu sağ ön tarafta ama öyle alttan vurmayla delinicek bi pozisyonda değil bi kere sökmüştüm onu biraz yukarda ve iç tarafta kalıyor ama orda vurulacak başka bi depo olmaması lazım eğer tam boşaldıysa sileceklere su atmayı deneyin veya damlatıyorsa hala sıkın bütün suyu sileceklerden depoyu boşaltın bakalım damlatma devam edecek mi
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
|
delinmekten ziyade esnediyse eğer sileceklere giden hortum yerinden oynamış gevşemiş yada çıkmış olabilir
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkomser
|
Vurmadım Tolgacım sürttüm tampon esnek olduğu için baskı yapmış olmalı bidona?
Bende öyle düşünüyorum genede bi sorim dedim. Düzenleyen eurest - 13 Mayıs 2014 Saat 09:41 |
||
SEN GİDERKEN...
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Geçmiş olsun Hocam, su çıkışı bidonun alt tarafında fiskiye motoru direk bidona giriyor muhtemel motor yerinden oynamıştır.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkomser
|
Teşekkür ederim, hortum yerinden oynamış lifte kaldırıp taktık. En kötü sorunumuz böyle olsun can sağolsun gerisi problem değil.
|
||
SEN GİDERKEN...
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |