![]() |
|
şok market aktüel |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2014 Saat 19:49 |
bizim kapıya da atmışlar bundan, arabayla ilgili işime yarar bisi bulamadım. insan hic deilse bir paspas koyar be
![]() Düzenleyen herry - 28 Ocak 2014 Saat 19:50 |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
ERDİNÇ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: istanbulesenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şarjlı süpürge nasıldır iş görürmü???
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
adamlar 59 liraya ekranlı kamera satıyo yav
![]() |
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
abi geçen bizim özel halk otobüslerinin denetleyici aracında vardı doblomuydu neydi. şöle göz ucuyla baktım şekli buna benziyodu. tabi bunun kalitesi falan nedir bilmem ama çinliler biliyosunuz artık herşeyi ucuza yapıyolar. yinede çok iyi olmasada iş göreceğini düşünüyorum
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
aynı boyutta casio marka full hd cihaz aldım. 400 kusur tl ye, kalitesinden hic memnun kalmadım. geri iade edip baska urun almıstım. 60 tl ye çin malı bisiden cok bisi beklememek lazım.
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |