|
307. Ama hangisi? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
07EAS34
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2014 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2014 Saat 21:23 |
peugeot ile 1 sene önce tanistim.onda n ince 99 kasa vti tutkunuydum. Ozetle bu kadar simdilik. babam gecen sene isi geregi 307 sw aldi cok begenerek.ben ona kizmistim neden bi 1.6 civic almadin diye,hatta 2009 alacaktik parada anlasamadik vs. Herneyse bu arabanin soylenen kotu seylern aksine hicbir ariza ve sorunuyla bizzat karsilasmadim.ayrica sw nin yol tutusuna olsn gucune olsn hayran kaldim(beklentilerimin ustunde yani,cok cok iyi demiyorum) bu sekilde PEUGEOT'a bayagi bi isindim. Bu sene de üniden mezun olacagim. Ve kendime araba bakmaya basladim. 306 hic bakmadim kasa buyuk diye sonra 206 baktim... madem kasayi kucultuyorum 106 bakayim dedim.206dan hemn vazgectim(tabi bunlar hep Gti.) Daha da sonra dedim benm yasim daha genc ben gti alirsam her girdugume kafa tutmaya kalkisirim :)sonra vites dusurup sag seride gectim ve gozumu 307 lere diktim. 307cc yi 2 kisilik zannediyordum bir de baktim 4 kisilikmis. 307cc de duruldum.
Uzattim ama :)size sorum şu: cc leri nasil bilirsiniz (+)lari ve (-)leri sizin gozunuzde ney? Önerir misiniz diger performansli arabalara gore (peugeot'lara gore). Peugeot serilerine ısınmışken fabrika degil de kullanicilarin bilgileriyle yola cikmak istiyorum. Buyrun sohbete. Şimdiden tesekkur eder saglikli kazasiz gunler gulusler dilerim.
|
|
Güçlü olanı tutku haline getirme;
Tutkuyu güç'lü yap. |
|
mami202
2. Vites Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 458 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hoşgeldiniz sorularınızı yanıtlamadan önce tanışalım istersen
şu linkten kendinizden bahsedebilirsiniz iyi akşamlar. http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=7516&title=yeni-uyelerin-dikkatine-konu-acmadan-okuyunuz
|
|
s.seckin
2. Vites Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 479 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
cc yerine 2006 üstü 307 alsan :) ve kırmızı olsa :)
|
|
2006 307 1.6 HDİ ŞEYTAN KIRMIZI ;)
|
|
07EAS34
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2014 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Muhammed abi o linkin ne anlama geldigini anlayamadim. Bu forumda yeniyim. Hatta ilk forum deneyimim diyebiliriz.kbakma anlayamadm yani :) bide android telden takip ediyorum.
|
|
Tutkuyu güç'lü yap. |
|
07EAS34
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
cc biraz farkli yaa :) bakis acisi olarakta farkli. Klasik disi bir arac. O yani cezbedici bide ben daha 23 yasimdayim bana cc gider bnce ;)
|
|
Tutkuyu güç'lü yap. |
|
s.seckin
2. Vites Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 479 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
daha derken .d bende 23 kardeşim.d ama cc gorunus itibariyle güzel Antalya qbi biyerdede güzel gider.d ama 206 ccdi galiba onlar daha güzel sanki .d 307cc ye göre.d
|
|
2006 307 1.6 HDİ ŞEYTAN KIRMIZI ;)
|
|
07EAS34
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
babamda da uzun farli 90lik hdi 307sw var ya hani,şeklimiz olur antalya piyasasinda . Oyle dusunuyorum sindilik yani. Onumde en az 1 sene var bakalim o zamanin durumu ve piyasasina. Belki param yetmez bi gti alirim belli mi olur :)
|
|
Tutkuyu güç'lü yap. |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benim bildiğim tavan açıp kapama mekanizması arıza yapıyor ve tamiri ciddi maaliyetli oluyor. Sanırım burda da bir tavan mekanizması konusu geçmişti.
|
|
07EAS34
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ya simdi mekanik bir durum var ortada... kapi acilik kapanmasi kaput pencere marş basma işlemleri de ariza verebilir sonuçta. İhtimalleri konusacaksak mercedes benz yada sorunsuz arabalar siralamasinda ilk sirada toyota var;toyota almak lazim. Ama ben ilk basta da dedim istatistiklere bakmamayacalisiyorum. Nasip bu işler. Teşekkür ederim
|
|
Tutkuyu güç'lü yap. |
|
elsoberano
4. Vites Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
al bi 307 xsi bak keyfine tam senin ihtiyaçlarına hitap ediyor
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
dRhkn
2. Vites Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
3 kapıysa 307 xs 1.6
5 kapıysa 307 premium .. aman diyim otomatik almayın çok fazla yakıyor.
|
|
07EAS34
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
otomatik arabayi;araba surmeyi zevksiz hale getirmek icin kullanirlar. En guzeli vitesli :). Kısa kasa 307ler hosuma gitmiyor ya.hetchback ler. 307 olcaksa ya sw yada cupe :)
|
|
Tutkuyu güç'lü yap. |
|
kivanc
2. Vites Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Katılmıyorum:) Bence f1 ile kullanmak manuelden çok daha zevkli.
|
|
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
|
07EAS34
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
saygım vardır. :)
|
|
Tutkuyu güç'lü yap. |
|
scorpion_enis
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Mart 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı scorpion_enis
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
valla bir 307 cc sahibi olarak diyebilceğim şey kardeşim cc candır hangisi olursa olsun durumun cok yoksa 206 al varsa 307 al cok ıyıse 308 al ama kesinlikle cc al yıllar sonra en azından cabrio ya binmedim demezsin. arıza olayına gelince gözün korkmasın. gözünü karart tabi aldıgın arabayıda güzel kontrol ettir. herkes sorun demiş internette bi araştır kaçtane tavan sorunu yaşayan var anlarsın nedemek istediğimi. tavan konusunda en sorunsuz cabriolar pug lar. mekanizma bu sonucta elbet sorun olabilir gider yaptırırsın merak etme. benim yaş 27 yazın evleniyorum ama arabamı hayatta değiştirmem ;) cc aşktır aşk duygularım depreşti. kafana takılan bişey olurs ozelden yaz konusuruz kardeşim. ;)
|
|
07EAS34
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yorumun icin teşrkkurler :). Cabri arabalara herkesin ayri bir ilgilisi vardir fakat hem cok pahali hemde genelde 2 kişilikler. Ama peugeot un arabalari garbiden her ihtiyaca uygun. Hiz istiyorsan gti ler ailen varsa 3008-5008, prestij istiyosan 508,hepsine giderin olsun istiyorsan CC'ler :) bence olay fransizlarin olaylarina biraz fıransız kalmak :) olaylari cözùmleyince herkes kendine gore dogru araci buluyor. Bana göre de cc. Param yeterse kesinlikle cc yetmezse de gti yolunu tutarız artik. Peugeot olsun da,sonuç olark cokta farketmez yani :0 :)
|
|
Tutkuyu güç'lü yap. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |