![]() |
|
206 hdi yağ seçimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
blue42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2013 Konum: memur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 226 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ocak 2014 Saat 21:40 |
km bakımım geldi, castrol bıraz pahalı ,mobil 5w 40(3000) düşünüyorum ıyı mıdır ? 5w40 ıle 10w40 ın farkı nedir hangisi ni kullnmalıyım?
|
|
207 hdı comfort
|
|
![]() |
|
blue42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2013 Konum: memur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 226 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
?
|
|
207 hdı comfort
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben eski dizel aracıma hep 5w40 tam sentetik kullandım, aşağı ki linkte de tavsiyeler var.
|
|
![]() |
|
erezor267 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erezor267
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dizel bir araç için peugeot ustası olarak total 5w-40 öneririm ama aracınınız modeli ve km si ne göre yağ değişebilir .
|
|
C::]:::>
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |