![]() |
|
206 İle Yan Vermek |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2014 Saat 19:07 |
|
Arkadaşlar hep merak ederdim nasıl yan veriyolar diye :D dün arabayı yıkadım malum lastikler ıslak kaldı,neyse çıktım yola eve gidiyorum hareketlide bi parça çalıyordu kavşağa biraz hızlı girmişim başım dönüyor sandım meğer araba dönüyormuş :D kendimi bian hızlı ve öfkelide gibi hissettim :D Neyseki araba felan yoktu yan tarafta çok kötü şeylerde olabilirdi :)
Düzenleyen Turgay_66 - 21 Ocak 2014 Saat 19:10 |
||
2000 206xt 1.6 90hp 200.000km
|
||
![]() |
||
ErdiCoskun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2014 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErdiCoskun
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Aman kardeşim dikkatli ol toplayamayabilirsinde :) aslında güzel birşey değil ama viraja girerken 2 ye düşürüp direksiyonu viraj yönüne biraz sert çevirip el frenini indir kaldır yaparsan da arkayı atar ama atar atmaz direksiyonu aksi yönde çevirip gaz ver ki toplasın araç :) ama yapma yinede :) hızını ayarlayamazsan toplayamazsın, el frenini çok çekili tutarsan toplayamazsın vs. vs :)
|
||
![]() |
||
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
|
Toplayamadım zaten durana kadar yan yan gittim :D ışıktakilerde bana bakıyordu hiç çaktırmadım pati verip gittim
![]() |
||
|
||
![]() |
||
rizeli_53 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 565 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rizeli_53
|
ver çoşkuyu fakat dikkatli ve arabayı her zaman alıştırma. |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
ErdiCoskun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2014 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErdiCoskun
|
O bi hastalık kardeşim ya, her virajda elin el frenine gider, engel olamazsın :) zevk işidir tabi, ama birgün toplayamazsın :)
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
|
|
||
|
||
![]() |
||
rizeli_53 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 565 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rizeli_53
|
iste o yüzden her yerde değil sağlam ve tam yerinde ver çoşkuyu elin sağlam olsun yalnız. çabuk kaçar elinden dikkat et.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErdiCoskun
|
Amin kardeşim :) birkere kaza yapınca akıllanıyorsun zaten sıkıntı yok :) birdaha park edince bile çekemezsin korkudan :) |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErdiCoskun
|
Aynen abi arkadan itiş araçlarda daha keyifli ve daha güvenli, ve bir süre yan yan gidilebiliyor :) önden çekiş araçlarda el freni çek bırak yaptığında sadece virajı dönüyorsun sonra toplayıp devam etmek zorundasın :) tabi böyle manyaklarda var ki çok tehlikeli :) http://www.youtube.com/watch?v=ZWEk-s0oI1Y
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErdiCoskun
|
O park hareketi broadway de de çok güzel olurdu :) hastasıyım :) |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
|
Böyle hareketler yapmak için yollarda değilde geniş düzlüklerde ve tenha yerlerde yapılması lazım ki kaza rizki olmasın :)
|
||
|
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
golften önce bir kaç günlügüne 2001 model bmw 3.16 kullandım Salih abinin dedigi o tuşu kapatmayı ben bilmiyodum ne işe yaradıgını :) onu kapatmadan bile her virajda biraz sert git direksiyonu kır atıyodu arkayı yan yan alemlere akıyodum :) zevki çok başkadır yan vermenin ama çok çok dikkatli olunması lazm benim gibi amatörlerin yapmaması gerekir az kalsın kaldırıma çıkıyodum çok korkmuştum :D :D
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErdiCoskun
|
hocam 3.16 larda da bir süre sonra motoru eline alıyorsun ya :) en az 3.18 140hp olucak ki daha keyifli ve zararsız olsun :) güçsüz motor çok zorlanıyor çünkü :) |
||
![]() |
||
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
|
temde denemiştim kanal d binasının önünden geçerken keskin viraj var bilenler bilir 130 la falan baya bi kayıyomuş araba öğrenmiş oldum:) tabi bu arada yol boştu önde arkada kimse yoktu yoksa yapmazdım..
|
||
![]() |
||
![]() |
||
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
|
YAN CEHENNEM YAN GELİYORUM YAN YAN... meraklılar için ufak da olsa pistler yapılmalı ki gençler bu gibi şeyleri trafikte denemesin. |
||
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
YAN & BMW bu iki kelime yanyana gelince aklıma Harun Taştan geliyor, adam fenomen oldu ya
http://www.youtube.com/watch?v=1nWcEhGH5tE viraj http://www.youtube.com/watch?v=jd7CGPgOEF0 bagdat caddesi sahil s virajı http://www.youtube.com/watch?v=OnNmydr8f8c leventte maslak yolunda akan trafikte spin attı http://www.youtube.com/watch?v=ZQFuBVUqb_E levent şovundan sonra tamamen meshur oldu http://www.facebook.com/harun.tastan.7 ve o artık bir fenomen 45.000 takipcisi var, her gecen gun de cogalıyor.. |
||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
Lpg vardi birde benim kullandigimda ama ne olursa olsun Bmw keyfini yaşatiyodu vw biniyorum pug aşıgıyim ancak adamlar hakkını veriyo beaa :) |
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
kim ne derse desin eleman hakkını veriyor bence, ve gerçekten çok büyük yetenek, yarışlara göndermek lazım bunu belki madalya getirir
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
|
Trafikte yapıyor bide büyük cesaret :)
|
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |