![]() |
|
206 İle Yan Vermek |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
2000 206xt 1.6 90hp 200.000km
|
|
![]() |
|
rizeli_53 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 565 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rizeli_53
ver çoşkuyu fakat dikkatli ve arabayı her zaman alıştırma. |
|
![]() |
|
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
Toplayamadım zaten durana kadar yan yan gittim :D ışıktakilerde bana bakıyordu hiç çaktırmadım pati verip gittim
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ErdiCoskun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2014 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErdiCoskun
Aman kardeşim dikkatli ol toplayamayabilirsinde :) aslında güzel birşey değil ama viraja girerken 2 ye düşürüp direksiyonu viraj yönüne biraz sert çevirip el frenini indir kaldır yaparsan da arkayı atar ama atar atmaz direksiyonu aksi yönde çevirip gaz ver ki toplasın araç :) ama yapma yinede :) hızını ayarlayamazsan toplayamazsın, el frenini çok çekili tutarsan toplayamazsın vs. vs :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
Arkadaşlar hep merak ederdim nasıl yan veriyolar diye :D dün arabayı yıkadım malum lastikler ıslak kaldı,neyse çıktım yola eve gidiyorum hareketlide bi parça çalıyordu kavşağa biraz hızlı girmişim başım dönüyor sandım meğer araba dönüyormuş :D kendimi bian hızlı ve öfkelide gibi hissettim :D Neyseki araba felan yoktu yan tarafta çok kötü şeylerde olabilirdi :)
Düzenleyen Turgay_66 - 21 Ocak 2014 Saat 19:10 |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |