![]() |
|
RA 418 yollar dar geldi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
moschino ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2012 Konum: Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 259 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2014 Saat 00:46 |
Merhaba arkadaşlar,
Akşam üzeri ışıklı kavşaktan dönerken yolların kaygan olması dolayısıyla kaldırıma bindirdim. Neticesinde Airbaglar açıldı, tampon kırıldı, Jant kırıldı, sanırım lastik patladı, sisler kırıldı, birde sanırım yağ aktı dışarıdan ilk sezinişlerim bunlardı. Şimdi esas soru ise arabanın kaskosu var daha 10. ayda yapıldı. Arabada spor yay olması, Vanalı egzos olması kaskoda sorun çıkartırmı. ![]() ![]() ![]() |
|
Peugeot 206 XR 2000 1.4 75 Bg Benzinli
Angel Far, 5cm yay, neon, karbon fiber tavan |
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok geçmiş olsun. Kaskoda bir sıkıntı çıkmaz.
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
moschino ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2012 Konum: Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 259 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkürler kasko olduğu için tutanağı polis tuttu yol kaygandı falan diye.
Umarım bi sorun çıkmaz aracı peugeot nun yetkili servisine çektik kaskoda maşallah baya bi detaylımış. Bugün şunu anladım bu kaskonun her arabada olması lazım... Airbagler açıldığı için yenisi 2-3 bin tl tutar dediler.
|
|
|
![]() |
|
mistercasper ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2013 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mistercasper
Geçmiş olsun...
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
geçmiş olsun..
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.Kasko herşeyi halleder sıkıntı olmaz.
|
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Büyük geçmiş olsun :(
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
Taner geçmiş olsun bu sisli havalar çok berbat yaptı yolları. havadaki bütün yağı pisliği gazı asfalta yapıştırıyo sonrada yollar buzdan farksız kayıyor. çok geçmiş olsun yapabileceğimiz bişey varsa söle lütfen. airbagların açılmasınada şaştım doğrusu.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
gogly35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
Geçmiş olsun...
|
|
308 VTI // 2009
|
|
![]() |
|
s.seckin ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 479 |
geçmiş olsun .
|
|
2006 307 1.6 HDİ ŞEYTAN KIRMIZI ;)
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
Gecmis olsun airbaglar 2-3 tutar dogrudur, olucagı varmıs uzulmeyın arabanısı yenisi gibi yaparlar, kasko da karsılar
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Çok geçmiş olsun. Kaskonun sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum, dikkat bile etmezler sonuçta kontrol ettiklerinde araç kazalı, basılmış değilmiş dikkat edeceklerini sanmıyorum. Bizim araçlarda airbagler kolay açılıyor doğru. Bir yerde iyi bir yerde kotu bir durum, benim araçta motor ufaktan arkadan çarptı diye üst ve yan sol airbagler patladı. Ustanıza söyleyin arabanın neyi var neyi yok yapsın değiştirsin. Böyle küçük kazalar iyi oluyor. Servise gittiyse araba böyle anlaşmalara gieiliyor mu bilmiyorum :)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
tamponda falan sorun değilde jantlarınız orjinal aracın üzerindeki jantlarmı yoksa siz sonradanmı taktınız? eğer sonradan taktıysanız jantın parasını ödemezler. Orjinal ekipmanı ne ise onu verirler. Birde exper derseki tamir edin tamirede gidebilir jantınız. Resimde görüldüğü kadarıyla jant parçalanmamış parçalansaydı yenisini hemen tayin ederdi ancak ilk etapta tamire göndereceklerdir. Allahtanki çok aşırı bir hasar yok arabanın. Canınızın sağ olması ayrı bir sevindirici durum.
|
|
![]() |
|
rizeli_53 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 565 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rizeli_53
büyük geçmiş olsun kardeşim
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
cok gecmis olsun cana bisey gelmesin yeterki araba tamir edilir
|
|
![]() |
|
![]() |
|
@Buğra Eyvallah dostum herhangi bir sıkıntı yok arba şuan gören otomotivde zaten pazartesi polis raporunu falan alıp kayıt açtıracağım çok sağol düşündüğün için
@dogancanguden Teşekkürler, ufak tefek şeylerde vardı onlarıda çıtırdan yaptıracağım umarım bi sorun çıkarmazlar peugeotun yetkili servisi @Moondust Teşekkürler, Jantlar sonradan takılma ancak kaskoyu yaptırırken bunları belirtmiştim, jantları ve ses sistemi dahil edilmişti kaskoya umuyorum ki değişirler çünkü tamir olması imkansız kırıldı parçası ve lastiğin iç kısmı görünüyor. ![]() Geçmiş Olsun Dileyen herkese de ayrıca çok teşekkür ederim. Bu arada peugeot sağlam araba diyenle sabaha kadar tartışırım, ben vurduğum anda daha çok hasar bekliyordum ama hiçte umduğum kadar büyük hasar almamışım. |
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Çok geçmiş olsun hocam ya çok üzüldüm aracınıza.
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
ilyas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mart 2013 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 127 |
çok geçmiş olsun
|
|
206 X-LİNE 1.4 75 HP 2003 |
|
![]() |
|
Can Oksuz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 285 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Oksuz
Allah beterinden korusun. Kaskonun jantı karşılaması lazım normal şartlarda. Yetkili servise çekmişsiniz ama yine de dikkat edin. Tam yapılsın herşey. Eksik gedik olmasın. Tekrar geçmiş olsun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |