![]() |
|
MOTOR KAZASI YAPTIM :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
abi geçmiş olsun allah korumuş motor için üzüldüm ama geri yerine konur ya size bişi olsaydı telafisi yok sakat şu motor işi arkadaş yaa hep tırsmışımdır. . .
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Abi büyük geçmiş olsun Allah başka kazalar göstermesin moturun sıkıntısı bu hep korkmuşumdur oyüzden
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Büyük geçmiş olsun, Allah başka kaza göstermesin
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Gecmis olsun abi. Size bir sey olmamıs ya, motor yine gelir.
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
ÇEKİRGE 1 ZIPLADI 2 ZIPLADI 3 DE ARABAYA BODOZLAMA GİRDİM.. ÇARŞAMBA GÜNÜ MOTORUMLA YOLDA GİDERKEN KENDİLİKSİZ DANGALAK BİR ABİMİZİN YASAK OLAN YERDEN U YAPMAYA ÇALIŞMASI SONUCU AZ KALSIN EŞİMLE BERABER CANIMIZDAN OLUYORDUK .. U DÖNÜŞÜ YAPIYON ANLADIKTA NEDEN MANEVRANIN DEVAMINI GETİRMİYON GÖZÜNE IŞIK VURMUŞ TAVŞAN GİBİ DURDUN BE AMCA .. ALLAH BETERİNDEN KORUSU UFAK TEFEK YARIKLARLA ATLATTIK AMA MOTOR PERTE AYRILDI... RESİM ÇEKEMEDİM OLAYIN PANİĞİYLE AMA 2000 LİRALIK MOTORU BU SABAH 400 TL SATTIM ... ALLAH KİMSEYE KAZA BELA VERMESİN... |
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |