![]() |
|
ehliyetziz arac kullandırma :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kadir42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2013 Konum: konya/çumra Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2014 Saat 20:58 |
s.aleyküm dün akşam saat 8:30 gibi ödev cıkartmak icin carşıya gittik yanımda babamda vardı neyse cıkartık bindik arabaya 350 m gittik gidmedik karakolun önüne cekmişler ekip arabasını atladı polis önümüze neyse girdik iceri dogur ehliyet varmı dedi yok dedik indirdi aractan ceza ehliyetim olmadıgı için bana ceza yazamadılar babama 1462 lira yazdılar ehliyet siz arac kullanDIRMAKtan bi tanıdık cagırdık arabayı aldık eve geldik hala kafam onda keşke başka sokaktan gidseydim diye
|
|
2001 206 1.4 xr
|
|
![]() |
|
dRhkn ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şimdi sen kaçlı oluyosun
![]() ![]() biz de çok ehliyetsiz araba sürdük şans sana gülmemiş
![]() |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Geçmiş olsun bu işler böyle bir daha ehlıyetsız oturmazsınız ınşallah o koltuğa keşke olmasaydı çok ağır bır ceza ama sonuçta bunun yasal olmadığını bıle bıle yaptınız ve arkadaşın dedıği gibi şan size gülmemiş malesef ..
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
kadir42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2013 Konum: konya/çumra Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
dedem tır şöförüymüş kaza yabıp ölünce babam da lanett etmiş almamış
|
|
2001 206 1.4 xr
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
geçmiş olsun allah korusun yaralanmalı ve ölümlü bi kaza olayına karışmış olsan % % sen haklıda olsan ehliyetsiz olduğundan dolayı kasten ölüme sebebiyetten yargılanabilirsin
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
kayali ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
ehliyet için gün saydığım zaman aklıma geldi
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Ben lisenin basından beri hemen her gün trafikteyim. 4 kere durduruldum ikisi tanıdığa denk geldi sadece plakay evrak eksik diye yazdılar. Ama ikisinde yedim. İlk cezamı unutmam. 800 lira. Sonraki 1600 :)
|
|
![]() |
|
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
Keşke başka sokaktan gitseydim deme vardır bundada bi hayır. Belki diğer taraftan gitsen başına daha büyük şeyler gelecekti. Olmuşa ölmüşe çare yok. Vardır bi hayır de, geç karşıya kardeşim. Bununla geçmiş olsn. Bin nasihat bir müsibet. Ona göre davranırsın artk
|
|
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Ben sırf ehliyet yüzünden kaç km tepip eve döndüm iyi cesaret. Mevcut ehliyet yanımızda yokken diken üstünde gidiyoruz seninki bile bile lades olmuş.
|
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
2005 yılında ehliyetsiz kaza yaptım. Ama kusurlu karşı tarafti. Hasarı sigortadan aldık. Yalnız ehliyetsiz arac kullanmaktan ( terörist gibi jandarma araciyla çocuk şubeye götürdüler ) 600 lira bana, babamdan habersiz kaçırdım deneme ragmen 500 lira da babama yazdılar.
Geçmiş olsun kardes |
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
yaşın çok gencmis, 17 fln olsan belki artık dayanamıyor 1 sene icin derdim ama 14 gercekten ufak bir yas, kuzenime iphone bile almıyorlar yası ufak diye. araba isi icin sabır et bekle güzel kardesim. ne sen üzül ne de baskaları..
edit: bu arada dayımın oglu da senin yaslarda ondan ornek verdim 13-14 fin heralde Düzenleyen herry - 16 Ocak 2014 Saat 04:31 |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
erken ödeme indiriminden yararlanın bari geçmiş olsun
|
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
çok geçmiş olsun.. aman ne olur ehliyetsiz kullanma. allah göstermesin hatasız bile olsan kazaya karışsan hem senin hem ailenin canı yanar. ben de aynı süreçten geçtim o yaşlarda çok anlayamıyorsun ama dikkat et. 17 yaşımda kaza yapmıştım 3 aylık 800km deki arabamızı perte çıkardım arkadaşlarım yaralandı. ceza vs. cabası arabaya mı yanayım arkadaşlarıma mı yanayım ailemin yüzüne bakamadığıma mı yanayım derken psikolojim ciddi bozulmuştu.
|
|
![]() |
|
rizeli_53 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 565 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rizeli_53
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun bende ehliyet siz çok araba sürmüştüm ama ozamanlar yakalanmadık şükür.
|
|
![]() |
|
eyvallah saolun her işte bir hayır vardır sabredecez artık
|
|
2001 206 1.4 xr
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
geçmiş olsun benide ehliyetsiz çevirmişlerdi. sonra dediler sen niye kullanıyosun babam çok rahatsız n.eczane arıyordum şansıma pazar günüydü iyi dedi karakola gidicez dediler bende tamam dedim araca doru yönelince direk kendim direksiyona geçtim polis dedi iyi sür bakalım dedi. karakolun önüne geldik içeri giriyordum inme s...tir git bidahada sen sürme dedi :) şans işde
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Bizde ehliyet varda noluyor hiç görmediğim nerde olduğunu bile hatırlamadığım 2 hız cezası gelmiş 310 tl, 178 tl diye. küfür kalmadı tükettim hepsini... 206 mı özledim :/ radara yakalnmıyordu her halde bilmem ki
![]() |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Aboooo çokmuş yahu bir daha hanıma ehliyetsiz sürdürmeyeceğim. Hoş, bizimki öğreneceği kadar öğrendi maaşallahı var.
|
|
![]() |
|
bende kullanmam bu saat ten sorna ablamın ehliyeti kazandı emliyetten ehliyeti aldıkmı artık o sürer ne kadar süremesede ögrenir yavaş yavaş ama ehliyet gercekten cok önemli
|
|
2001 206 1.4 xr
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |