![]() |
|
206 ALMAK İSTİYORUM |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Yazar | |||||
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
Kesinlikle 14 bin çok tehlikeli. ama 16 ya çok güzel bi aile arabası alınabilir. 206 hdi ile 140 bin km yaptığm için söylüyorm bu efsane motor kadar az yakan görmedim. Hor kullanmadığın sürece çok başını ağrıtacağınıda düşünmüyorum.
|
|||||
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
|||||
![]() |
|||||
dRhkn ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
||||
ayrıca sunroof olsun 1.6 alırsan da 110 hp olsun 90 hp hic tat vermiyordu bana.
|
|||||
![]() |
|||||
karizma31 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2014 Konum: isatnbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karizma31
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
anladımm cevaplarınız için çok teşekkürler
|
|||||
![]() |
|||||
dRhkn ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
||||
hdi'ler 6 litreyi geçmiyormuş diye duydum bi bilgim yok tam. ama hdi tek kapılar sadece van veya vandan hususiye çevirme. şirket arabası gecmısı var hepsının nerdeyse. 4 kapı olur yani hdi alırsan. 16ya güzel bulursun. sakın acele etme. 16ya alacagın bır xs de degısen kesınlıkle olmamalı boya da cok az olmalı. yoksa 16yı hıc de hakedecek bir araba degil xs. güzel ama haketmez. temiz oldugu ıcın 16 veririm ben ama kafam rahat olsun diye.
Düzenleyen dRhkn - 14 Ocak 2014 Saat 15:15 |
|||||
![]() |
|||||
karizma31 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2014 Konum: isatnbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karizma31
||||
16 bine kadar çıkardım bütçeyi bi xs bulabilirim heralde temiz bu fiyata değilmi
|
|||||
![]() |
|||||
||||
zaten fabrika verisi 1.6ların 9,5 litre benzın sehırıcı. 1 litre benzine 1,2 gaz yakar. 11,4 litre lpg yapıyor. 11,5 ve 12,5 cok da gazlamaya gerek yok bunu yakacak şehiriçinde. az yakacak diye düşünme hic 206 benzinliler gayet de güzel yakıyor.
|
|||||
![]() |
|||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karizma31
||||
16 bine kadar çıkardım bütçeyi
|
|||||
![]() |
|||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karizma31
||||
tabi gaza basmadanda olmaz :D
|
|||||
![]() |
|||||
||||
206 hdi mantıklı ama 14bine tehlıkelı
|
|||||
![]() |
|||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karizma31
||||
2. arabam olucak inşallah şuan corsa c 1.2 var az önceki değerler agresif kullanımda değilmi?
|
|||||
![]() |
|||||
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
||||
Öğrenci adam dizele biner.Temiz bi 206 alman mantıklı olur ama biraz bütçeyi genişletmen lazım. peuogeot nun benzinlisine hiç binmedim.
|
|||||
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
|||||
![]() |
|||||
||||
ilk araban olacak, emekli memur gibi sürecegini hic sanmıyorum. nadir de olsa gaza bastıgın olacak. bence durum böyle olur. farklı bısey dusunen var mı?
|
|||||
![]() |
|||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karizma31
||||
şakamı bu verdiğiniz değerler agresif kullanımdamı yoksa normal lpg kullanımındamı 100kmde 12 litre lpg mi yakıyor normal kullanımda..
|
|||||
![]() |
|||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karizma31
||||
1.6 Quicksilver mı 1.6 xs mi? |
|||||
![]() |
|||||
||||
1.6 90 hp vardı ben de lpgde 12,5 litre yakıyordu. 2.0 gti de benzer yakacaktır. 1.6 110 hp 11-12 litre yakar. LPG
Düzenleyen dRhkn - 14 Ocak 2014 Saat 14:02 |
|||||
![]() |
|||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karizma31
||||
hmm sakin kullansak 3 bin 3 bucuk bin deviri geçmesek 250 km görebiliriz belki
|
|||||
![]() |
|||||
ozncnercn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 421 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozncnercn
||||
24 lt gaz ile yaklaşık (egzoz arada açık kapalı oluyor / sakin ve agresif kullanım karışık) 190-220 km yapıyorum şehir içi dur kalk ve hani beni fazla üzmüyor yakıt olarakta memnunum yani yakıtından
|
|||||
hayat direnmektir
|
|||||
![]() |
|||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karizma31
||||
inşallah arabayı aldıktan sonra egzoz işini düşüncem peki 1.6 motor ların lpg yakıt verileri ne kadar kullanan arkadaşlar memnunmu
|
|||||
![]() |
|||||
ozncnercn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 421 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozncnercn
||||
Ben yaklaşık 4 aydır kullanıyorum kumandalı egzoz tetra marka taktırdığım dediğiniz gibi hiç bir sorunla henüz karşılaşmadım. xs kullanıcısıyım orta susturucunun yerine takıldı açtığım zaman yer gök inliyor öyle söyleyim ben sana. Müsait olamıyorum ve hava koşullarından dolayı imkan zor oluyor video'sunu çekemedim daha çektiğim an foruma yükleyeceğim
|
|||||
hayat direnmektir
|
|||||
![]() |
|||||
||||
kumandalı egzoz varex degilse bulasma benim 300 tl çöp oldu baya bildiğin. 5 para etmez. 1 aya acılıp kapanma da problem cıkartmaya baslayacak. kapatsan da egzozdan sacma sapan cızırtılar sesler gelecek. en son lanet olsun dıyıp sökersin demedi deme. kesinlikle beni dinle. kalitelisi yok bozuluyor varex dışında.
|
|||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |