|
TİCARİYİ HUSUSİYE ÇEVİRME |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
yavuz_0051
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2012 Konum: aksaray Durum: Aktif Değil Mesajlar: 96 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yavuz_0051
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2014 Saat 22:04 |
ARKADAŞLAR LÜTFEN BU KONUDAN ANLAYAN BİRİSİ YARDIMCI OLSUN FORM SİTELERİNİ TALAN ETTİM YETERLİ Bİ AÇIKLAMA YOK
TİCARİ ARABA HUSUSİYE ÇEVRİLİRMİ ÇEVRİLİRSE NE KADARA MAL OLUR ÇEVİRMEMİN BANA AVANTAJLARI NE OLUR
|
|
yavuz 206
|
|
TuNeR_32
2. Vites Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2013 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Eski yıllarda çevriliyordu ama yasa değişti sanırım artık çevrilmiyor diye biliyorum bunun için bir mühendislikle görüşsen iyi olur projeyi onlar çiziyor en doğru bilgiyi ve fiyatı sana onlar verecektir.
|
|
İmzam Yok Parmak Bassam..!!!
|
|
barishrocker
3. Vites Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
|
ben de artık ruhsatta bu değişikliğin yapılamadığını biliyorum. ama en garantisi bilene sormak..
|
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
Duhan_
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2019 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ilk defa duydum ticariti hususiye çevirme diye bir şey mi var o zama herkes hususi yapsın ??
|
|
ismailkaya
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
|
Eskiden arzualcide çalıştım reno kangoları veya parner gibi araçları panelvan kamyonetten h.otomobile çeviriyorduk minibusu kamyonete veya kapalı panelvanı yanları camlı panelvan şeklinde çeviriyorduk bunu en güzel sigortacın arzualcilik yapıyorsa o bilir. proje çizdiriliyordu tekrar muayne , sigorta yapılıyordu form dosya evrakları ve ruhsatları değişiyordu. benim şimdi bildiğim fabrikadan sıfır olarak hususi çıkartılıyor tabi bunun sana yaklaşık 20.000 tl farkı oluyor .bu bahsettiğim araçlar doblo cornet partner tarzı araçlar
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |