|
cam tavan güneşlikleri |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
awanger33
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2013 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı awanger33
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2013 Saat 12:22 |
cam tavanı kapatan 3 parça hareketli parça olması lazım tahminen aracım da
benim araçta 1 parça gidip geliyor 2 parça ortalarda yok kendim yapabilirmiyim yada maliyetli bir durummudur
Düzenleyen awanger33 - 17 Mart 2014 Saat 10:57 |
|
krala adalet sorulmaz....
|
|
awanger33
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2013 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı awanger33
|
demekki bir benim arabada varmış bu sıkıntı :D o kadar zamanda kimse tek kelime etmemiş
|
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ben sunroof ile ilgili bir konu acmıstım kardesim. Ona bakabilirsin.
|
|
awanger33
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı awanger33
|
link vermen mümkün mü zahmet olmazsa ilgine şimdiden teşekkürler
|
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
rizeli_53
2. Vites Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 565 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rizeli_53
|
sahibinden.com da bulabilirsin tahminimce
|
|
awanger33
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı awanger33
|
sorun devam ediyor....
aracın cam tavan perdeleri ( hareketli olan ) içinde sadece en öndeki gelip gidiyor :S buna bir yorum yok mu ?
|
|
|
|
Buğra
3. Vites TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kendiniz yapıcam derseniz cam tavanın mekanizmasını açıp bi bakın. içinde kalmıştır o parçalar
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |