![]() |
|
Golf Debriyaj Sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Ocak 2014 Saat 21:46 |
Arkadaşlar aracım pug değil ama bilindik bir sıkıntıdır diye belki bi size sorayım dedim trafikte fazla kalınca ayagımı debriyajdan herzaman çektigim kadar çekiyorum araba kalkmamakta ısrar ediyo bagırıyoda bagırıyo ama gitmiyo baskı balatayı değişeli daha 5000 km anca olmuştur usta ömrü 10000 felan dedi yanlış hatırlamıyosam sanki bitik gibi ayrılmıyo baskı debriyajdan çözemedim bu işi normal seyir haline geçince düzeliyo bir sıkıntı kalmıyo sadece trafikte fazla kalınca oluyo bu olay sizce neden olabilir ?
Düzenleyen Burak - 07 Ocak 2014 Saat 21:49 |
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tel bırakmıyor olabilir mi ?
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
bilmiyorum abi ya bugün çok kaldım trafikde canımı çok sıktı zorla kalktı araba |
|
|
|
![]() |
|
çok fazla oldugu yerde trafikte kalınca oluyo ali öyle olsa hep aynısı olmazmı |
|
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Benımde başıma geldi zamanla duzeldi bu bende anlamadım nasıl oldu ılk değişince baskı balata aynısı oldu .Normalde orjınal bir baskı balatanın nerden baksan dıkkatlı kullanımda 100.000 km civarı ömrü var diye biliyorum olması gerekende bu ama şuda var orjınal dıye baskı balatayı ıthal urun kullanıyorlar oda bır takım sorunlar yaşatıp normal omrunden daha kısa bır surede emeklıye ayrılıyor.Debriyaj teline ve bılyasınada baktırmanızı önerırım .
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
hafta sonu gitmeyi planlıyorum ustaya yoksa istanbul da trafikten yol gidemiyosun zaten başıma iş açıcam önerinizi ustaya söyleyecegim teşekkürler |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |