|
206 GTİ LOGOSUZ PANJUR ACİLLL |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ÇıNaRC.051
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2013 Konum: İSTANBUL\BAĞCLR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ÇıNaRC.051
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2013 Saat 13:24 |
Arkadaşlar 206 gti aracıma logosuz panjur sıkıntısı var nereye baktıysam bulamadım istanbul civarı temin edeceğim yerler varmı tşklrr
Düzenleyen ÇıNaRC.051 - 31 Aralık 2013 Saat 17:58 |
|
impact
BÖLGE TEMSİLCİSİ İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kontes?
|
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kontes Bağcılara'mı geldi?
|
|
ÇıNaRC.051
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2013 Konum: İSTANBUL\BAĞCLR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ÇıNaRC.051
|
yok arkadaşlar bu benim kontesim isim hoşuma gittiği için aracımda 206 gtı olduğu için öyle dedim he patenti vs varsa ben pitbullumda diye bilirim :))) artı arkadaşlar size aracımı göstermeyi buraya resim yüklemeyi çok isterdim lakin sitede yeniyim faceden ekliyebilirsiniz aracımı orada da görebilirsiniz semtteki arkadaşım ekle istersen. eylul_matbaacilik@hotmail.com
Düzenleyen ÇıNaRC.051 - 31 Aralık 2013 Saat 17:55 |
|
ÇıNaRC.051
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ÇıNaRC.051
|
tşkler arkadaşım şu kontesi bende çok merak ettim bu arada sitede ben çok yeniyim yavaş yavaş herkesi tanıyacağım bilip bilmeden kusurlarımız olduysa affola yardımlarınız içinde çok tşk ederim kib
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |