![]() |
|
son yılların rekoru!!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2013 Saat 02:23 |
Arkadaşlar yaklaşık 6 yıldır hastanede çalışıyorum daha doğrusu 5. yılımı bitirmek üzereyim ben bu hastane çalışma hayatım boyunca "1849" Çocuk acile gelme sayısı olmamıştı. ve her hastanın yanında anne babası olmak üzere
1849*3=5547 kişi yapıyor bu kişileride bir kez muaynede, bir kez tahlil girişlerinde, bir kez sonuc çıktımı diye sormada çıkmadıysa, ikinci kez sormada görücemizi ve açıklama yapıcamızı düşünürsek ki bu en az ihtimal sıra nie böle felan filan diye gelip soru soranlar hariç o hastaları 5547*5=27735 defa insan görüp laf anlatmak nereye gidiyor bu insanlar arakdaş işleri güclkeri yokmu bu milletin yaa hakkaten acil gelenlere eyvallahda yahu en ufak şey için bile geliyorlar asıl acillerin hakklarını gasp ediyorlar yazıkkk REKORRRRRR 1849 ----------------------------------------
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bununla ilgili bir video vardı aradım ama bulamadım belki görenler olmuştur spiker kadına gidip diyor durumunuz acilmi diye ? acil evladım dıyor bır suru bişey sayıyor sonrasındada dönüp bir şarkı söylıyımmı dıyor :) belki gerçekten durumu acildir ama bazı ınsanlar gerçekten abartıyor hemen koşuyor acıllere doktorlara.Mesela ben en son doktora 2010 da gıtmışım geçenlerde rahatsızlandım eczaneden ilaç alıcam adam bana bunca zaman nıye doktora gıtmedın dıye sıtem edıyor düşünün adam doktoro gitmedım dıye benı garıpsıyor bişey olmamış kı gıtmemışım yani.İşiniz zor Allah yardımcınız olsun...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
amin hocam valla şuan da kapıda bekleyen sayısı 49'a anca düştü ki bunlarda saat 01:00 de gelenler :)))
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |