![]() |
|
YARDIM EDEBİLECEK..307 kaloriferden gelen ses |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mrtoknctn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 116 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mrtoknctn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2013 Saat 11:48 |
arkadaşlar motos ısısı 90 a geldiğinde kaloriferden cızırtı sesi gelmeye başlıyor nedeni ve sorunun çözümü hakkında bilgisi olan varmı acaba
|
|
mrtoknctn
|
|
![]() |
|
mrtoknctn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 116 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mrtoknctn
![]() ![]() ![]() ![]() |
bilgi verecek arkadaş yokmu ?
|
|
mrtoknctn
|
|
![]() |
|
byx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: B.evler ist. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
selam benzeri bi durum benim araçtada vardı.sorun fan motorundaydı elektrikçiye söktürüp güzelce temizleyip yağladık sorun çözülmüştü.tabi aynı cızırtı sesimi bilemiyorum.?
birde eğer kalorifer kademe tuşuna hafif yukarı hafif aşağı bastırdığında( 3 ten 4 e gibi) duruyorsa kademe tuşundan yapabilir...
|
|
106 xr 99 mod.1.4 75 bg gümüş gri
|
|
![]() |
|
ramtas ![]() 1. Vites ![]() ![]() 21 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 157 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ses cızırtı sesi ise direksiyon pompasıda cızırtı yapıyo içerde oda olabilir
|
|
1.6 xt 307 2005 benzinli otomatik istanbul
|
|
![]() |
|
muhammed.ceyhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2013 Konum: gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muhammed.ceyhan
![]() ![]() ![]() ![]() |
kalorifer hattında hava olabilir. kaputu açıjn kalorifer hortumunun üstünde hava alma tıpası var oradan havasını alailirsiniz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |