Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Sohbet \ Muhabbet
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - yeni küfür rekorum
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

yeni küfür rekorum

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
tongucuk Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tongucuk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: yeni küfür rekorum
    Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2013 Saat 17:54
bu gün bağcılar oradan da arnavutköy haraççı ya gittim gidip eve gelene kadar arabayı satıp ehliyeti kırmayı bile düşündüm bu insanlar en normal insanı bile yoldan çıkartır minibüscü yavaş gider adam kırmızı ışıkta beklerken uyuklar yeşil yanar ha gitti ha gidecek yaya geçidinde yaya ya kırmızı yanarken geçmeye çalışmaları ara yoldan ana yola hiç yola bakmadan zırt diye yola fırlarcasına çıkan arabalar setler çukurlar saçma sapan şerit kapatmalar yemin ederim ilk fırsatını bulayım istanbul dan gideceğim
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...

2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81
Yukarı Dön
Serkan Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Serkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2013 Saat 18:20
Mahmutbey yolundan bahsediyorsun sanırım, hergün işe gitmek için o yolu kullanıyorum, bigün gazetelerin 3.sayfalarına çıkabilirim, ya maktul yada katil olarak
Yukarı Dön
tongucuk Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tongucuk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2013 Saat 18:35
aynen

Yukarı Dön
samet206 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı samet206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2013 Saat 19:25
tamam istanbul apayrı yoğun bir şehir ama o saydığınız özellıklerdeki insanlar heryerdeler sadece istanbul değil ben böyle ınsanlar yuzunden ınat ederek araç kullanmayı öğrendim ve zevkini çıkarıyorum sınır olmak yerıne sınır edıyorum yoksa ıçımde kalınca daha kötü oluyor tabıkıde masum ınsanları değil sinir edilmesi gerekenleri :)
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı...
Yukarı Dön
tongucuk Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tongucuk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2013 Saat 19:51
o minibüscüleri aya yollasak eminim oranında içine ederler

Yukarı Dön
Serkan Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Serkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2013 Saat 19:53
Ortalama yakıt tüketimim 15.2, nasıl bir yol olduğunu tahmin edin
Yukarı Dön
tongucuk Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tongucuk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2013 Saat 19:55
serkan hocam bi günü hep beraber gidip o yolu işgal etsekmi kavga da çıkarırız hem kalabalık olunca Big smile

Yukarı Dön
tongucuk Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tongucuk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2013 Saat 19:56
hem kar lastikleri hem trafik hem soğuk hava yakıt tüketim raporuna bakmaya bile gerek yok ibre gözlerimin önünde indi 2 tık aşağıya

Yukarı Dön
Serkan Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Serkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2013 Saat 19:57
O yol hep işgal altında zaten Ramazan bize bırakmaz saolsun minibüscüler, karşılıklı durup kaç kere para bozdurup sohbet ettiklerini biliyorum, bende nöbete yetişecem diye tırmalayıp duruyorum
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2013 Saat 19:58
Orjinalini yazan: ramazanturan81 ramazanturan81 Yazdı:

o minibüscüleri aya yollasak eminim oranında içine ederler

ay-mars başlatırlarLOL
Yukarı Dön
tongucuk Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tongucuk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2013 Saat 20:00
bide arka cama astıkları minik tabelayı gördünmü hiç
şöyle:bu minibüsü özel eğitim almış sertifikalı istanbul beyefendisi kullanmaktadır

ah istanbul ahh

Düzenleyen 307bursa - 24 Aralık 2013 Saat 20:10

Yukarı Dön
tongucuk Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tongucuk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2013 Saat 21:17
kuşkusuz allah biliyor o yüzden beni damperli kamyon kullanan biri olarak trafiğe çıkmamı nasip etmedi diyorum bazen kendi kendime

Yukarı Dön
Serkan Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Serkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2013 Saat 21:53
Orjinalini yazan: ramazanturan81 ramazanturan81 Yazdı:

bide arka cama astıkları minik tabelayı gördünmü hiç
şöyle:bu minibüsü özel eğitim almış sertifikalı istanbul beyefendisi kullanmaktadır

ah istanbul ahh

Onu her okuduğumda gülüyorum zaten, resmen bizimle dalga geçmek amaçlı yazılmış
Yukarı Dön
ahmet_bjk Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ahmet_bjk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2013 Saat 21:57

Ben burada ki pek olmayan trafikte bazen çileden çıkıyorum İstanbul da olsam düşünmek bile istemiyorum.

Dolmuşçuların önceden ehliyeti bile başkaydı şimdi B sınıfı ehliyetle 14 kişilik dolmuşları sürebiliyorlar.

308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2013 Saat 22:46
bugün sabah 9 da kurtköyde lukoilden mazot alıp yola çıktım. 2.köprü üzerinden otobandan haramidereye gidip bir kaç yere daha uğramak sureti ile 180km yol yaptım ve araba şu anda kendinden geçmiş vaziyette ve sanırım baskıyı yaktım. neyse sorun o değil, insanlar hakikaten araba kullanma konusunda artık canavar olmuşlar . Ciddiyim farklı bir boyuta geçmişler. 9 da kurtköyden hareket ettim haramidereye vardığımda 11.30du. Yuh dedim. Aynı yolu pazar günü sabahları max 100km hızı geçmemek koşulu ile 32 dk. kat ederken 2.buçuk saat nedir ya? 

Yukarı Dön
tongucuk Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tongucuk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2013 Saat 22:50
sen yine iyi gelmişsin ben hadımköy gişelerden fsm gişelere 6.5 saatte geldiğimi biliyorum ( normal hava şartlarında 3.40 saatte ankaradan zeytinburnu na geldiğimi de biliyorum ) Big smile

Yukarı Dön
kuscu38 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kuscu38 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2013 Saat 22:52
onlar beyfendiyse biz ne oluyoz :)
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® ***
Yukarı Dön
Can Oksuz Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Can Oksuz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2013 Saat 22:55
Bu bahsettiğiniz saçmalıklar heryerde vardır emin olun. Bilinçsiz çok insan var toplumumuzda maalesef.
Yukarı Dön
tongucuk Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tongucuk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2013 Saat 22:55
valla recep ben kendi karakterimden şüphe etmiştim ilk okuduğumda hatta resmide çekmiştim koyacaktım buraya bulamadım resmi silmişim heralde

Yukarı Dön
kuscu38 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kuscu38 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2013 Saat 00:53
abi o yolları delik deşik edipde adam akıllı yapmayan, anası babası belli olmayan karaktersizleri aracıma ön takım yapılalı 6 ay olmadı daha salıncaklara kadar değişmesi gerekiyor şuanda ön takım brakmadılar, jantların yamulmasıda cabası vergi alırlarken çok güzel cezalarla beraber almasını biliyorlar fakat bi değişiklik yok yollarda sağlam yollarıda berbat ettiler ne diyelim trafik zaten var bide trafiği rahatlatıcaz diye yol kapatıyorlar çalışma var diye allah yardımcımız olsun...
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® ***
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Hararet gostergesinin aniden dusmesi ve dalgalanma son mesaja git 11 0 Onlinewolf
konu icon E-2008 Elektrik cızırtı sesi ve patlama sesi son mesaja git 965 1 Aliosmanaltuntas
konu icon ESP/ASR ARIZASI sonrası Elektrik Gelmeme Sorunu son mesaja git 493 0 J3udu
konu icon Aracı klima dügmesi çalışıyor ancak klima çalışmıy son mesaja git 312 0 Semih025
konu icon Motordaki şıkırtı sesi son mesaja git 932 0 KillBOB
konu icon Mazotta su var uyarisi son mesaja git 6293 3 407aziz
konu icon Merhaba tanışma son mesaja git 10 1 GökhaN
konu icon YARDIM!! 3008 motor titremesi ve diğer sorunlar son mesaja git 2140 1 berter
konu icon DİZEL MOTORDA YAĞ ÇUBUĞUNDAN YAĞ ATMASI son mesaja git 1173 0 GRKN35
konu icon Hoparlörden gelen çatlama sesi son mesaja git 7469 4 Murat0642
konu icon Peugeot 308 Kilit Problemi son mesaja git 1204 0 gulemans
konu icon Çözülemeyen gaz kesme arızası son mesaja git 1387 0 tunakrf
konu icon Soğutmalı Torpido Gözü son mesaja git 3733 1 burak0701
konu icon ARKADAŞLAR Bİ SORUNUMA ÇÖZÜM BULALIM LÜTFEN. son mesaja git 5942 9 telliogluorhan
konu icon hararet sonrası stop etmesi son mesaja git 505 0 egecaglar
konu icon 207 far ayar vidası yerinden çıktı son mesaja git 1505 0 Ayan
konu icon Peugeot 206 1. Vitesten 2.vitesen geçerken vuruntu son mesaja git 5050 9 sedatdizin
konu icon DTC P1351 son mesaja git 40702 12 Ebulfeth
konu icon 208 yağ yakma son mesaja git 901 0 barisF
konu icon Otomobil Neden Hararet Yapar.? son mesaja git 20362 8 brs3393brs
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 EKIM EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Onlinewolf 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English