![]() |
|
vites kolu oynaması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kadirz_m ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2013 Konum: Mazgirt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2013 Saat 21:31 |
merhaba arkadaşlar.. 2004 model 307 xt aracım.. 5. vitese takıp gaza bastım mı vites kolu ileri gidip gazdan çektim mi geri geliyor.. çortlama sesi falan yok, sadece kol hareket ediyor.. elle hissetmeye gerek yok, gözle görülür derecede bariz bir oynama var.. diğer viteslerde herhangi bir sorun yok, dediğim gibi sadece 5. vitesde bu oluyor, konu hakkında bilgi sahibi olan ya da başından bu şekilde bir olay geçmiş arkadaş var mı acaba??
|
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ayni seyi ben de yaşıyorum bundan önceki corsamda da vardı ondan önceki omegamda da. Vites topuzu orjinal mi ? Ben bi sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
kadirz_m ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2013 Konum: Mazgirt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bir kaç ay önce ikinci el aldığım için vites topuzu orjinal mi değil mi bilmiyorum?? ilk başlarda pek takmıyordum ama bu aralar kafamdan çıkmaz oldu bu.. bir sıkıntı olur mu acaba bu oynamanın??
Düzenleyen kadirz_m - 23 Aralık 2013 Saat 21:48 |
|
307 XT - 2004 model
|
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hiçbir sıkıntı olmaz içiniz rahat olsun 5 yaş üstü arabalarin % 90 i böyledir
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
teşekkürler.. içim biraz da olsa rahatladı valla.. iyi geceler Düzenleyen kadirz_m - 23 Aralık 2013 Saat 22:06 |
|
307 XT - 2004 model
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
arkadaşım senin sorunun vites spiralleri ile ilgili...
spiraller miyadını doldurmuş; artık salma yapıyor...yani laçka vites kolun. spiraller değişecek. benim de 207 aracım var. bu yaz yeni değiştirdim. 340 tl....bilgine...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |