![]() |
|
Hangi peugeot ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
eguet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2013 Saat 15:30 |
Arkadaslar öncelikle merhaba foruma yeni üye oldum kısmetse ilk arabamı alacagım büyük ihtimal bir peugeot la başlayacagım bu kadar güncel bi foruma danışmadan peugeot almak istemedim..neyse konuya gelelim benim bütçem maalesef kısıtlı 12-12500 lira civarı maalesef daha üstüne cıkamıyorum üniversiteden bu sene mezun oldum iş bulma sürecindeyim
![]()
![]() |
|
![]() |
|
jack67 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-yakisir....yeni-yila-kadar-fiyati-dusurdum-138299799/detay/
bence git bir bak en düzgünü bu gibi geldi adam yazdığına göre tüm bakımlarını yapmış.Plakadan kmyi de sorgulat araç sahibinin söydeğinden farklı bir durum varmı bir baktır.Tüv kağıdındaki kmsine özellikle bak.Benim kullandığım imzamdaki araç 200bin kmyi doldurdu.Düzenli bakımları haricinde pek birşey yapmadım.206 nın kronik olarak torsiyon sorunu olur ona bir bak derim.Eğer yaptırılmamışsa tanıdık bir tornacıya 250ila 400 lira arası yaptırabilirsin. |
|
206 XT 1.4 HDi 70 PS Gri Hatchback 2004 Model Manuel+com2000+3satır bilgi ekranı 10 yıl 250.000km beraberlik
|
|
![]() |
|
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
1,2,3 ruhsatta kamyonet geçer.
4,5,6 fena değil biraz daha araştırma yapılabilir.
|
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
|
eguet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
yorumlar ıcın tesekkurler eger söyledigim fiyat aralıgında sizin bildiginiz saglam araclar varsa link veya resim koyarsanız memnun olurum
![]() |
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bence tek kapi dizel 206 ya girecegine 1.6 xs uzerine yogunlas derim . Hem yakit hem görünüm hem de sürüş keyfi sizi tatmin edecektir. Ancak tanıdık da olsa araci cok iyi incelemeden almayin !
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
XS ler güzel onlara bak direk.. diğerleri ilersi için sıkıntı;)
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
torsiyon sorunu olup olmadıgını nasıl anlayabilirim ? |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
İlandakileri tavsiye etmem 206 da ucuza kaçmayın zararlı çıkarsınız benden söylemesi tek kapılı dizel vb van sporty modeller genelde taşımacılık için kullanılan araçlardır nadir özel olarak kullanılanları çıkar km düşürülme olasılığı yuksek.Acele etmemenizi tavsiye ederim .
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
tavsiyeniz için tesekkurler yaklasık 2 aydır hemen hemen hergün takip ediyorum dün 3 tane oto pazarı gezdim (halkalı,cobancesme,altunizade) sonucta benimde bütcem kısıtlı nokta atışı yapmak zorundaym
![]() ![]() |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
İnşallah bulursunuz.Benimde demek istediğim alırsınız ağız tadıyla bınemezsınız öyle sitede araba aramaya benzemez sanayide dolaşmak :) uğraştırır - para harcatır - harcadığın paraya değmez zarar ettirir.Çok dıkkatlı olun hayırlısı olsun sızın adınıza... |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
sizinde önerebileceginiz güvenilir bi araba forumda satan falan yada nette cok iyi olur
![]() |
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
son ilandaki araç iyi görünüyor...
baktırıp alınabilir bence.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |