![]() |
|
far değişimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ERDİNÇ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: istanbulesenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2013 Saat 15:29 |
Peugeot partner aracımın park lambasını nasıl değiştire bilirim kapağını bulamadım yardım edebilirmisiniz resimli anlatım olarak
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://forum.peugeotturkey.com/forum_topics.asp?FID=22&title=yeler%DDm%DDz%DD-taniyalim
yeni üyelerimiz yukarıdaki linke tıklayıp kendilerini tanıtmalıdır.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Aracınız kaç model?
|
|
![]() |
|
ERDİNÇ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: istanbulesenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
2010 adventure |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Kullanma klavuzunda nasıl değişeceği anlatılmış umarım işinize yarar, kauçuk kapağı çıkardıktan sonra muhtemelen tel tırnak vardır tırnağa bastırarak sağa veya sola çekerek çıkarabilirsiniz.
![]() |
|
![]() |
|
ama bu tepee için benim aracım eski kasa partner
|
|
![]() |
|
Kullanma klavuzlarında tepe veya adventure diye seçenek yok, kasa tipine göre model yılı seçiliyor, 2010 olduğu için yeni kasa olduğunu düşündüm, Sorularınızı sorarken aracınızla ilgili detyaları ilk mesajda verirseniz daha kolay yardım alırsınız. Alltaki resim 2010 model eski kasa partnere ait umarım işinize yarar.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
Tek tek sök dikkatli bi şekilde hem daha iyi öğrenirsin bidaha unutmazsın :)
|
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |