|
Hoparlörler ile ilgili soru ! |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
rifatseker
3. Vites 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2013 Saat 09:46 |
Arkadaşlar merhaba , Aşağıdaki hoparlörü ön kapı için düşünüyorum. Ön kapıdaki 2 pioneer hoparlörü söküp yerine bunu takmayı düşünüyorum. Arka kapıdaki 13 cm pioneer mevcut. Ben sadece ön tarafa bu ikisini taksam amfi olmadan direk teyp ile sürsem ses kalitesi nasıl olur. Çok yüksek seste müzik dinlemeyi sevmiyorum orta seviyede kulağa hoş gelen tok bas seslerini alabilir miyim ? Umarım derdimi anlatabilmişimdir. Aracımda takılı olan teyp Sony DSX-A30 4x50w Mosfet çıkışlı Ön kapıya almayı düşündüğüm hoparlörler. |
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
rifatseker
3. Vites 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
|
Peki bir amfi önerisi alabilir miyim arkadaşlar yani bu iki hoparlörü beslemek için sadece ?
|
|
|
rifatseker
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
|
Aracımda işin açıkçası ses sistemi yok :) Sadece daha kaliteli bir ses almak için bu iki hoparlörü değiştirmek istedim. önde 16 cm Pioneer arkada 13 cm. Birde Sony DSX-A30 teyp var bundan başka bir şey yok arabada. Benim derdim seslerin daha tok çıkması gümbür gümbür olmasa da olur. :)
|
|
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Zaten anfide gümbür gümbür ses almak ıçın kullanılan bır cıhaz değil sesi sağlıklandırmak amaçlı kullanılıyor mıd takımlarını bazı orjınal teypler bıle kaldırır ama anfisiz o iş olmaz kesınlıkle anfı olmadan mıd bağlamanın anlamı yok zaten güzel bir mıd takımı en aşağıya 200 TL ve anfisiz çalıştırmanın hiç anlamı yok bunu 60 TL lık bır hoparlörde aynı tadı verır anfi olmadan bağlıcaksanız.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
rifatseker
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
|
Tamam beyler teşekkürler anlaşılan bir tane de amfi bakacağız . :)
|
|
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Teyp çıkışı iptal hocam.
JBL leri amfi olmadan çalıştırmak riskli. Kısık sesde çalışır ama verim alamazsınız sesi yükselttimi teybin çıkışları yanar. sonynin çıkışı 4*50 olsa bu peak değerdir RMS bazında 22-23 w rms olması lazım. Siz 70w rms lik bir hoparlör takacaksınız buna. |
|
Feyribas
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Tavsiye etmem... Ben 206 mda kullandım hiç memnun kalmadım... Tizler çok kötü, baslarda hiç vurgu yok...
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |