|
OMP kule gergisi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
coyo
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2013 Saat 09:46 |
Selam arkadaşlar,
Uzunca bir zamandır forumunuzu takip etmekteyim. Üye olmak için biraz geç kaldığımı fark ettim :) İnternette özellikle Türkiyede kule gergisi olarak OMP bulamadım. Ebay da falan var ama £70-£80 arası. Bana kule gergisi konusunda yardımcı olabilecek var mı ? Aslında marka takıntım yok . Markadan ziyada renk takıntım var :) sarı yada kırmızı bir bar arıyorum. |
|
coyo
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Selam,
Evet konu açmayı atlamışım. Hep çalışıp hem forumda takılmaya çalışınca insanın dikkatı dağılıyor :) Aracım 206 quicsilver 2004 model 1.6 16V |
|
coyo
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Buğra
3. Vites TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
elle boyamayın o zamn sanayide bi boyacıya boyatın taş çatlasın 30 tl alır. mağdem bu kadar heveslisiniz bu iş için biraz parayı gözden çıkarmak gerekir.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |