![]() |
|
saat rengi değişimi yaptım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
koramiral ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2010 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 108 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koramiral
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
buda 307 nin ekranı alt zemin kağdı turuncu bunu değiştirirseniz beyaz olur tabi beyaz ampul kullanmak şartıyla
![]() ![]() |
|
206 2000 1.4 lpg
|
|
![]() |
|
koramiral ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2010 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 108 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koramiral
tesekkür ederim teyp iminde tuş renkleri aynı böyle çok uyumlu olacak aksamı bekliyorum foto çekerim birde cam kaldırma tuşlarını söktüm beyaz yapacaktım onda turuncu led kullanmışlar beyaz led alıp lehimledimmi araba içi baya canlanır. (değişiklik her zaman iyidir )
|
|
206 2000 1.4 lpg
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
iyi olmuş denemem gerek ben beğendım zaten teyp ışıklarımda beyaz mavi cuk oturur güzel çalışma olmuş sizde güle güle kullanın...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koramiral
aynı sistemdir bence yapılabilir 307 lerede
|
|
206 2000 1.4 lpg
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koramiral
![]() ![]() |
|
206 2000 1.4 lpg
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koramiral
toplam yarım saatimi aldı saati söktüm içini açtım ekranın arkasında 3. resimdeki turuncu zemin çıktı bu zeminin 3 rengini sarı kırmızı yeşil olarak kırtasiyeden 25 kuruşa aldım 2 tanede asetat kağıdı aldım 50 kuruşa asetat kağıdı rengin eşit dağılmasını sağlıyor rengin arkasına koyuluyor 3 rengide denedim hoşuma gitmedi ama sarı güzel oldu ama beyaz yapmak istedim 3 kat mat asetat kağıdını turuncu kağıda göre kestim üst üste kaydum saatin arkasından çıkan sarı ışığıda beyaz ışık aldım sonuç bu oldu. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
206 2000 1.4 lpg
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |