|
Gaziantep Tanışması |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 02 Aralık 2013 Saat 00:55 |
Alttaki Konu'da başlamıştı arkadaşlığımız
Ve gün geldi kısmet oldu. Onur kardeşimi ziyaret fırsatı buldum. Sabahın 07,30' unda havaalanında karşıladı beni, ilk işimiz katmer yemek oldu Akabinde Antep' te güzel bir tur attık vesselam, Ünlü bakırcılar çarşısını ve adını hatırlayamadığım diğer güzel çarşıları, Atamızın Antep' i ziyaretinde ağırlandığı mekanı gezdik Öğlen Telefeliğe binip benim baya bi tırsmam' dan sonra Soluğu Avrupa' nın 2.ci en büyük hayvanat bahçesinde soluğu aldık Fog Balığı Gösterisinde 150-200 kişi arasından sunucu beni seçti Fog Balığına halka atıyım oda kafasıyla yakalasın diye. Düzgün attım hayvan yakalayamadı ama sunucuda anladı hatanın hayvanda olduğunu ve hediye vericez size dedi. İlk Başta biraz çekimser yaklaşsamda Hayvanla Hemen kanka olduk Muhabbet muhabbeti açtı nargile, yemek, telefelik ,antep turu, hayvanat bahçesi, ve son olarakta Onurlarda akşam yemeği derken kısacık gün dolu dolu bitti. Meğer bugüne kadar dünya para verdiğimiz restaurantlarda kıvamında yemek yemiyormuşuz bunu anladım. Ağırlama sırası bana geldiğinde işim gerçekten çok zor olucak Şimdiden kara kara düşünüyorum Herşey için Onur kardeşime tekrar teşekkür ederim. Herşey' den önce 10 numara bi arkadaş, bir dost kazandım, kendisi aralık ayında evlenicek. O evlendikten sonra bu sefer eşimle Antep'e tekrar kalmaya gelicem inşallah. Düzenleyen dogan106 - 02 Aralık 2013 Saat 12:32 |
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
İkinizi de tebrik ederim arkadaşlar, gitmeyi bende çok istedim ama imkanlar el verişli değildi malesef, başka bir zaman inşallah...
|
|
kuscu38
4. Vites Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
abi cidden tebrikler güzel bi buluşma olmuş imrenmemek elde değil. gezip görmek istediğim bi kaç yerden birisi Gaziantep. hele hele baklavaları :)
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Saolasın Onur' um on numaraydı herşey , akabinde pazar akşamıda hem benim ailemi hem eşimin ailesini yemeğe çağırdım sırf baklavalar için herkes çok beğendi Bu arada beyaz deve' nin yanında çekildiğimiz fotolar bende yoktu ekleyemedim:(
|
|
impact
BÖLGE TEMSİLCİSİ İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
forumdan hiç görmediğin biriyle tanışıp sonra görüştükten sonra samimi olmak gerçekten çok değişik bir his. tebrik ederim.
fotoğraflardan belli geziniz çok keyifli geçmiş.
ayrıca katmer fena duruyor. |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
işte bu yüzden Peugeot Ailesi Katmer fena evet , fakat 1 tane tam yerseniz bütün gün başka hiçbirşey yiyemezsiniz. Bu yüzden Onur kardeşimin uyarısıyla 1 katmeri 2 miz yedik Ve fazlasıyla öğle yemeğine kadar tuttu
|
|
Burak
MODERATOR P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Süper mükemmel fevkalade kıskadım !!!!
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
furkanyakar
2. Vites Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
süper olmuş.. bende antepe geldiğimde bir haber vereyim bare :D
|
|
|
|
Aziz
BÖLGE TEMSİLCİSİ KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
iyi vakit geçirilmiş, Kıskandım :)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
gngburak
2. Vites Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
süper olmuş negüzel
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
KILIÇ
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Haberimiz olsa eşlik ederdim onu size neyse kısmet diyelim artık :)))
|
|
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|
volkanC2
3. Vites Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
Citroën C2'm..''yakışıkLı'' 2004 SX 1.4i
|
|
KILIÇ
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
genelde c.tes, günleri calışmıyorum kardeşim kısmet diyelim ama arada calıştıgımda oluyor belli olmuyor yani beklerim herzaman
|
|
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|
dRhkn
2. Vites Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hocam ayın 19u ile 2si arası antepteyım var mı orada bırılerı :)
|
|
sport27
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Mart 2019 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım
|
|
ibrahim
|
|
KILIÇ
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hoşgeldin kardeşim
|
|
2011 Clio SW Gümüş
|
ziyaabi
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2020 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
şahinbeyden selamlar
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |