|
206 + için ön sis farı ???? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
berker2004
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2013 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı berker2004
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 26 Kasım 2013 Saat 23:53 |
Arkadaşlarım aracım 206 + comfort. Sis farı alayım diyorum ama önde belrilenmiş bir alan yok hani bazı araçlarda oluyor ya çizilmiş gibi.. ne yapsam netten buldum alsam hoş durur mu
|
|
kursat3006
3. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
|
Tampon da yeri yoksa deldirip taktirmak sıkıntılı bi is tamponu çöpe ihtimali var en ufak bi yanlista tamponu degistirmek daha maliyetli ama daha saglikli ben de 206 ma öyle yapcam
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
İmkanınız varsa tamponu değiştirin çıkması v.s. bulunur. Bizim sisleirn yuvalarını açmakla bitmiyor birde farı tutan çerçeve fln var. Del tak gibi bir durum yok yani. |
|
kayali
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bana bir elektrikçi önde çeki demirini keselim ızgaraların ordaki siyah yerlere takalım sis farlarını 307nin sisleri olur dedi ama çeki demirini kesitirsem sorun olur mu onu düşünüyorum
|
|
ninjitsu07
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2013 Konum: çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ninjitsu07
|
Sonradan takınca pek oturmuyo , aynı fikirdeyim bende elinizde imkan varsa çıkma sisli tampon bulsanız daha sağlıklı olur , kolay gelsin ..
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |