![]() |
|
307 benzin ibresi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
infected ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Kasım 2013 Saat 22:22 |
Arkadaşlar Peugeot 307 xs aracıma 50 tl benzim koymama ragmen ibre yerinden oynamadı benzin ışığı sönmedi.Benzinin az geldiğini düşünerekten tekrar 20 tl benzin koydum ibre yine kıpırdamadı.sorun şamandıradamıdır sizce izmirde önerebileceğiniz bir yer varmı?
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
7 litre üstüne ibrenin oynaması gerekir. Oda 32 lira gibi bir fiyata denk geliyor sanırım suan hesap yapmadım ama ben 30 lira aldıgımda dahi oynuyor. Şamandıra da sıkıntı olabilir. Eger yol bilgisayarından görüyorsanız simdilik sıkıntı yok yol bilgisayarını etkiliyor mu bilmiyorum. Bir daha ki sefere bir 50 lira daha alın oynamazsa sıkıntı vardır. Ama düzelirse araba bu sasırabilir.
|
|
![]() |
|
infected ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
yol bilgisayarı sadece 100 km de kaç lt yaktığımı gösteriyor(1/100).ne kadar gidebileceğimi göstermiyor :(
|
|
![]() |
|
s.seckin ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 479 |
aynı sorun bendede var sen bi 50 daha al duzelicek kesin :)
|
|
2006 307 1.6 HDİ ŞEYTAN KIRMIZI ;)
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
60-70 km gittikten sonra tekrar yakıt alın muhtemelen düzelir, çok kişinin başına geldi bu olay, bazen şamandıra depoyu okumuyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |