![]() |
|
BASSLAR HAKKINDA HERKESİN GÖRÜŞLERİNİ BEKLİYORUM. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
berkejack1 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Eylül 2013 Konum: RİZE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı berkejack1
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2013 Saat 01:04 |
ARKADAŞLAR ESKİ ARACIM OPEL CORSA B 93 MODEL VE KULLANDIGIM TESISAT SUNLAR SAYAYIM ÖNCELİKLE
COMPONENT : VİBE BLACK AİR AMFİ : XETEC 172.5 OVAL : JBL GTO 938 BASS : JBL GT5-12 Bunlar aracımda yeterli oluyordu fakat aracımı değiştirme kararı aldım land rover freelander serisi alıcam bagajı büyük yeterince şöyle birşey düşünüyorum xetec in tek kanalı 300 rms veriyor zaten bunun yanına pioneer gm-d8604 (300x2 bass amfisi 4 ohm ) alıp aracıma 3 adet kicker cvr 12 alacağım fakat 3 tane kicker e kabin bulamıyorum spl kabin önceliğim tanıdığım profesyonel bi marangoz var herhangi malzemeyi getirsem her türlü kabini yapar bana 3 adet kicker cvr12 300x3 den 900 rms bass olcak arabamda fakat buna kaç litre nasıl bi kabin yapmam gerekiyor veya 30cm 3x veya 38 cm 3x lik spl kabinler internette mevcut mu ? Düzenleyen berkejack1 - 08 Kasım 2013 Saat 21:54 |
|
RİZE Yİ SALLAMAYA GELDİK.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sen önce o baslıgı degistir de kardes, insanlar belki o zaman daha saglıklı cevap vermek isterler. Arkadaslık iliskilerinde saygı önemli. Burada insanlar anlamasa da kendince fikirlerini ortaya koyup haklı cıkabiliyorlar. Karsılıklı, saygılarımla.
|
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
[QUOTE=dogancanguden]Sen önce o baslıgı degistir de kardes, insanlar belki o zaman daha saglıklı cevap vermek isterler. Arkadaslık iliskilerinde saygı önemli. Burada insanlar anlamasa da kendince fikirlerini ortaya koyup haklı cıkabiliyorlar. Karsılıklı, saygılarımla.[/QUOT
Çok doğru
|
|
![]() |
|
ozncnercn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 421 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozncnercn
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
hayat direnmektir
|
|
![]() |
|
berkejack1 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Eylül 2013 Konum: RİZE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı berkejack1
Beyler yanlış anlaşıldıysam özür diliyorum hepinizden fakat bu işi kendinden emin olan kişilerden öğrenmek istiyorum çoğu kişi tarafından yanlış yönlendirildiğim oldu heleki tesisatçılar adam kendi malını satmak için öyle şeyler sayıyor ki veya egosu yüksek olanlar kendi malını övmek için çoğu şeyi kötülüyor.
|
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
O zaman ben sana tek bir sey söyleyeyim. Bu kadar hoparlörün aracta bir geregi yok. Bu kadarı seni tatmin eder ama arabayı da cazır cuzur titretir eger bir ses fuarına falan katılmıyorsan 8 hoparlör bir bass bir Freelander'a yeter seni de tatmin eder. Parana ve emegine yazık etme.
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
L7 solobaric :D tek geçerim. salih abinin dediği gibi 1200.1 le böbrek taşı kırarsın.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı berkejack1
şuan elimde xetec 172.5,vibe blackair,jbl gto938 oval,jbl gt5-12 bass var elimde.
kicker ve pioneer amfiyi daha sonra almayı dusunuyodum. jbl 1200.1 & xetec 1200.1 fiyatları nasıl birde l7 alsam xetec amfimin 300 rms bass kanalına ne koyacağım? |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı berkejack1
kicker jbl yi ezmezmi?
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı berkejack1
5 kanal amfıyı elden cıkarabılrsem 4 kanalını alırım veya bass kanalı boşta kalır hem amfı fazla yorulmaz bunlara vibe 3.0 kapasitörde alıcam tabi.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı berkejack1
jbl amfi yerine
XETEC XI 1500.1 MONO AMPLİFİKATÖRiş görürmü
|
|
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Ses sistemi boyleiste bisi alirsin sonra bisi olur satarsin daha farklisini alirsin sonu yok.
Eger bir kere olsun saglam olsun istersen elindekileri cikar tumunu Sonra 3 yollu 150rms verecek bir kompenant al iki takim. Birde bunu besleyecem afi Kicker l7 baric le 4ohmda en az 750rmslik amfi al Bunlari 1gauge kablo 250a sigorta ile yurut 3 faradkapasitorle destekle daha da dokunmazsin |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı berkejack1
xetec 1200.1 400 tl civarlarında jbl nin sıfırını ise 850 den asagı satan yok
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-ses-sistemleri-amfi-1201.1-jbl-amfi-137660246/detay bunun yerıne xetec alsam ilerde yetmezse zaten bi xetec bi kicker l7 daha alırım çift kabıne koyarım. |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı berkejack1
elimdekileri çıkartmaya calısıyorum çıkartabilirsem komple değiştirecemde kickerin 2 ohmluk olanı yok mu xetec 2 ohmde 1000 rms veriyor dediğiniz l7 şumu
http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/kicker-l7-sifir-hemde-bu-fiyata-79628640 |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı berkejack1
kicker l7 solo baric ve xetec 1500.1 amfi aliyorum kickeri tek bağlasam 4 ohmda mı calısıyor 2 kickeri sürsem amfiye 2 ohm 1000 rms mi alırım ? birde elektrik + kablosunun sigortasını bagaja koysak bişe olurmu
|
|
|
|
![]() |
|
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
burada belirttiğin ürün JBL 1201.1 sana tavsiye edilen ürün;
1200.1 bu iki ürünü karıştırma. 1200.1 orjinal; 1201.1 piyasada bulunan jbl'lerden farkı yok :) |
|
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı berkejack1
her iki jbl de baya pahalı ve bulunması zor ürünler xetec 1200.1 amfi kullanmayı düşünüyorum. birde 0 awg kablo ve 150 amper sigorta 0 awg giris 4 awg 2 cıkıslı kapasitör felan bulmam gerek pek piyasada bulunmuyor.
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |